Declarațiile halucinante ale Anamariei Prodan despre Reghecampf: ”Dacă se adeversc aceste lucruri, divorțez eu”

Declarațiile halucinante ale Anamariei Prodan despre Reghecampf: ”Dacă se adeversc aceste lucruri, divorțez eu”
Declarațiile halucinante ale Anamariei Prodan despre Reghecampf:

Anamaria Prodan a făcut alte declarații despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf, după ce soțul ei a anunțat că a depus actele de divorț, iar presa a aflat că el are o nouă iubită, care este și însărcinată cu copilul lui.

Declarațiile halucinante ale Anamariei Prodan despre Reghecampf

Anamaria Prodan a fost surprinsă recent la un eveniment alături de bunul prieten al ei și al lui Laurențiu Reghecampf, omul de afaceri Adrian Thiess. Ea a acceptat să dea un interviu pentru emisiunea La Măruță, de la Pro TV, unde a vorbit despre scandalul momentului. La final, impresara a ținut să întărească ideea că ea și soțul ei nu divorțează și că nimic de genul ăsta nu se întâmplă, cel puțin până nu se ”adeveresc” cele ce s-au scris.

”Dacă se adeversc aceste lucruri, divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Vouă v-a zis Laurențiu Reghecampf că are o iubita care este și gravidă? Ce legatură au actele de divorț cu gravidenia? Nu știm cine e asta și nu mai promovați non-valori. Uite, eu cu Adrian (n.red.Thiess) suntem nași, dacă e gravidă.

Laurențiu este în perioada de pregătire, omul vrea să fie campion. Bebe (n.red. fiu cel mic) e supărat că nu l-a văzut acum, acum 10 min am vorbit cu el, zicea ca ne pupă si ne iubește pe mine și pe Adi (n.red. Adrian Thiess, alături de care era Anamaria Prodan). . (…) Eu cu Adi nu știm. (…) Noi nu divorțăm.

Păi poate sunt prea frumoasă și prea mare. (…) Nu mai promovați nonvalori. Dacă se adeveresc, păi divorțez eu. Nu trebuie să divorțeze nimeni de mine.”, a zis Anamaria Prodan într-un interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

”Personal, am depus actele de divorț”

Amintim că, în urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț. Despre el s-a spus că ar avea o iubită mai tânără, care ar fi însărcinată cu copilul lui.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile.

Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI