Declarații exclusive! Poliția din București fusese anunțată, cu o oră mai devreme de atacul în care au fost rănite două femei, despre prezența suspectului în zonă
Trăim în România secolului XXI, într-o capitală europeană și cu pretenții de gen, iar noi, locuitorii acesteia nu avem alte pretenții de la autorități, decât să avem un trai decent și să putem merge pe stradă sau să intrăm în scara blocului în siguranță, nu cu frica în sân că s-ar putea ca vreun inconștient să ne atace.
Cum putea fi evitat atacul de astăzi din București, în care au fost rănite două femei
Conform știrilor Pro TV, astăzi în zona CaUnirii, două femei au fost atacate pe stradă de un individ sub influența alcoolului și se presupune că ar fi fost și sub influența unor droguri. Cele două femei, de 64, respectiv 54 de ani, au fost lovite și rănite pe stradă de un bărbat care nu le cunoștea.
„Am intrat că sunt la etajul unu și nu au trecut două minute și am auzit un țipat și când m-am uitat o doamnă cu un cărucior cu copil era tăiată. Nu am văzut individul. A stat aici a venit cineva i-a ținut așa la gât. O fi avut la gât un lanțișor ceva. A venit SMURD, a preluat persoanele. Persoana care a atacat ar fi de naționalitate străină, nu român. O femeie ar fi fost atacată mai încolo și una aici.”, a declarat un martor al incidentelor.
Problema este că, înainte cu câteva ore de acest incident, C. S. scria pe facebook cum că același individ se afla în scara blocului în care locuiește și-și injecta ceea ce ar putea fi un drog.
Poliția aflase despre suspect cu o oră mai devreme
Prietenul persoanei în cauză a luat legătura cu poliția, prin serviciul special 112, dar i s-a răspuns evaziv, aveți mai jos convorbirea:
Reclamantul: Bună ziua, Aş dori să raportez şi eu un bărbat care se droghează la scara blocului – adresa este Bld. Gh. Șincai, numărul… (nu dăm adresă din motive de siguranţă)
112: se droghează?
Reclamantul: Da, are o seringă și se dă cu capul de geamul scării
112: Ceva semnalmente aveţi?
Reclamantul: Da: înălţime 1.75, barbă, căciulă pe cap şi un tatuaj pe mâna dreaptă ca un tribal longitudinal.
112: În regulă trimitem un echipaj, o zi bună!
Reclamantul i-a sunat din maşină, în timp ce pleca de acasă, nu ştie sigur dacă au trimis echipaj, iar poliţia locală ridica în timpul ăla maşinile din intersecţie
În funcție de cum evoluează lucrurile vom reveni asupra materialului pentru a aduce lucrurile la zi!