Decizie istorică pentru Prințul William și fratele lui. Ce se întâmplă acum cu Harry

Prințul William și prințul Harry s-ar fi împăcat după aproape doi ani

Dulce împăcare în familia regală. Cei doi frați, prințul William și prințul Harry, au decis să îngroape securea războiului și să petreacă mai mult timp împreună la vară, la Balmoral. Aceștia au foarte apropiați înainde de evenimentul căsătoriei fratelui mai mic cu Meghan Markle.

Decizie istorică pentru cei doi prinți

Prințul William (37 de ani) și fratele său mai mic, prințul Harry (35 de ani) au decis să urmeze căile împăcarii. După ce Harry s-a mutat cu soția sa, Meghan Markle, într-o vilă de lux din Los Angeles, a venit și armonia între cei doi frați. Se pare că distanțarea dă roade bune.

Vestea vine de la revista franceză „Ici Paris“ și de la publicația australiană „New Idea“. Moștenitorul tronului, prințul William, a fost foarte dezamăgit și întristat de alegerea prințului Harry de a renunța la rolul său în cadrul familiei regale, fapt pentru care relația lor s-a răcit.

Dar, după ce aceștia s-au împăcat, au hotărât să își acorde mai mult timp unul în compania celuilalt, la vară, la reședința scoțiană a Reginei Elisabeta a II-a, bunica lor, de la Balmoral.

A tulburat Meghan liniștea familiei regale?

După ce prințul Harry și Meghan Markle (38 de ani) și-au unit destinele, în data de 19 mai 2018, neîntelegerile între cei doi frați au început să apară.

A adus Meghan neînțelegeri în familie?
A adus Meghan neînțelegeri în familie?

La rândul ei, soția prințului William, Kate Middleton (38 de ani), nu s-a arătat încântată de intrarea în familia regală a lui Meghan, nearătând prea multă simpatie față de cumnata sa.

Ultima dată când s-au revăzut, după aproximativ patru luni, momentul întâlnirii nu a fost cel mai fericit, cele două ducese adresându-și doar un simplu „bună” de la distanță.

Ducii de Sussex au hotărât să se mute în Los Angeles, SUA, alături de copilul lor, Archie, în vârstă de zece luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI