Decizie de ultimă oră în cazul Marica la hotel. Ce au decis judecătorii în procesul intentat de femeie

Momentul în care Ciprian Marica a apărut într-un filmuleț în care a fost prins în camera de hotel a unei femei, cu un prosop în jurul taliei, a ajuns în toată presa. Femeia, care avea deja o relație, a decis să dea în judecată ziarul de Cluj care a publicat în exclusivitate filmulețul devenit viral.

Ce au decis judecătorii în dosarul deschis de amanta lui Ciprian Marica

Avocatul femeii a spus că ea s-a împăcat cu soțul ei, după acest incident. În plus, bărbatul o sprijină pe partenera ei în demersul împotriva publicației.

Femeia cu care Ciprian Marica a avut o aventură a cerut ziarului să scoată imaginile de pe site. Jurnaliștii care au publicat filmulețul au spus că însuși soțul femeii a trimis imaginile spre a fi publicate. În acest context, cererea de a șterge dovezile de pe site este nejustificată.

Cu toate acestea, avocatul femeii a spus că filmulețul i-a fost furat acesteia din telefon de către partenerul ei.

”Soțul este deranjat de apariția filmării și este alături de clienta mea”, a spus avocatul femeii.  

Jurnaliștii au câștigat procesul pe fond, după ce femeia infidelă a cerut de urgență eliminarea materialelor care aveau legătură cu ea. A reușit, însă, să câștige după apel iar instanța a decis ca imaginile și videoclipul să fie șters de pe site-ul ziarului din Cluj.

Cu toate acestea, decizia este valabilă doar până în momentul în care se va soluționa un alt dosar, în care avocatul femeii încearcă să determine faptul că demersul jurnaliștilor a fost nelegitim și i-a creat acesteia un prejudiciu de imagine.

Ciprian Marica nu s-a implicat în acest proces, iar de la apariția imaginilor jenante în presă, el s-a abținut de la declarații pe marginea acestui subiect.

Fotbalistul s-a împăcat cu iubita lui și a rămas discret pe tot parcursul scandalului amoros. El și-a asumat greșeala și singurele discuții au fost cele private, pe care le-a avut cu Ioana, iubita lui.

Cum a reacționat femeia și soțul ei, după ce filmulețul a apărut în presă

Soțul femeii cu care Ciprian Marica și-a înșelat iubita ar fi filmat întreaga scenă. Cu toate acestea, cei doi soți neagă faptul că Florin Munteanu a dat publicității imaginile. Ei au declarat că vor ca toate mențiunile despre ei din presă să fie eliminate și au amenințat că vor da în judecată orice tentativă de amenințare și atac asupra femeii.

”Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor.

Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor disparea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la raspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună fără a da socoteala nimănui.

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte.

Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc.”, au transmis soții Muntean, prin intermediul unui comunicat, potrivit clujust.ro.