Decizia uluitoare a lui Gabi Bădălău după ce și-a făcut o nouă iubită. Gestul său spune totul, Daria este o norocoasă

de: Andrei Simion
25 06. 2024

După relația cu Bianca Drăgușanu, de tipul „Te iubesc!, ba te urăsc!”, Gabi Bădălău se pare că și-a găsit fericirea în brațele unei alte tinere domnișoare, Daria.Și pentru că tot vorbim de acesta, fanii au aflat recent și care a fost decizia uluitoare a lui Gabi Bădălău după ce și-a făcut o nouă iubită, iar gestul său spune totul.

Gabi Bădălău a uitat-o deja pe Bianca Drăgușanu

Nu cu mult timp în urmă am asistat la un adevărat caroussel în relația dintre Gabi Bădălău și blonda Bianca Drăgușanu. Fie s-au împăcat, fie s-au certat, cam așa s-a derulat pentru o bună bucată de vreme povestea de dragoste dintre cei doi.

Diva avea să fie întrebată la un moment dat cât vor mai decurge lucrurile așa, aceasta reacționând clar, Mă privește doar pe mine!. Acum se pare că fostul iubit, Gabi Bădălău, a uitat-o deja pe Bianca Drăgușanu, afisându-se deja cu noua sa iubită.

Pe numele ei Daria, cu mult mai tânără decât milionarul Gabi Bădălău, este extrem de cunoscută în mediul online, având la acest moment peste 80.000 de oameni, dar își câștigă banii din pictură, nu din vizualizările din online. Noua iubită a lui Gabi Bădălău pictează taboluri și le vinde în toată lumea, după cum chiar ea a scris pe rețelele de socializare.

Decizia uluitoare a lui Gabi Bădălău după ce și-a făcut o nouă iubită

După ce au apărut primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz-ul mioritic, fanii au fost fericiți să afle că milionarul se simte bine în compania tinerei Daria. Tot așa, recent, cei care îi urmăresc postările de pe rețelele de socializare au aflat despre decizia uluitoare a lui Gabi Bădălău după ce și-a făcut o nouă iubită.

Milionarul, alături de frumoasa rusoaică de 24 de ani, a decis să-și petreacă vacanța departe de țară, tocmai în Grecia, pe insula Mykonos, dar se pare că sejurul ar putea fi oprit brusc, ca urmare a incendiilor de vegetație de aici.

Imaginile cu cei doi iubiți au făcut deliciul fanilor, aceștia spunând că Daria este o norocoasă, mai ales că gestul său spune totul.

Bianca Drăgușanu face bine, ca de obicei, în căutarea unui nou partener

După finalul abrut din relația cu Gabi Bădălău, blonda Drăgușanu se pare că nu a suferit foarte mult. Ba mai mult, într-un clip recent, a făcut și puțină reclamă unui model de mașină, până acum neaflându-se pe lista sa de mașini favorite, precum și la seviciile de ride-sharing.

În aceeași măsură, parcă încercând să arate că i-a trecut, fanii au putut-o vedea pe Bianca Drăgușanu într-un decolteu super generos pe internet. Acum se pare că este în căutarea unui nou partener, și nu ar surprinde pe nimeni să afle că a reușit asta într-un timp, relativ, scurt.