Decizia șocantă luată de Andreea Bălan după derapajul lui George Burcea. Ce a făcut artista EXCLUSIV

Decizia șocantă luată de Andreea Bălan după derapajul lui George Burcea. Ce a făcut artista EXCLUSIV
Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea?

Scandalul divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea e pe cale să explodeze. Fanii sunt șocați de noile detalii despre separarea celor doi foști amorezi. Ce a făcut artista acum? Acest lucru ar putea să o ajute să aibă custodie deplină asupra fetițelor.

Noi detalii în divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio la scurtă vreme după ce au spus DA în fața ofițerului stării civile. În timpul acesta, ambii și-au găsit un alt partener, iar cântăreața a decis să și încheie relația cu pricina. Divorțul iată că încă mai durează, iar în urma celor auzite recent aceștia nu vor încheia socotelile nici în viitorul apropiat.

Au trecut aproape doi ani de când au decis să meargă pe drumuri separate, dar ceea ce îi va lega mereu pe viață sunt cele două fetițe pe care le au împreună. Burcea a găsit sincopa care face ca această poveste să nu se termine mai repede. Actorul nu s-a lăsat mai prejos și a continuat să-și spună adevărul și să aruce cu săgeți.

„Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit.

În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr’, a spus George Burcea, conform viva.ro.

Cântăreața se folosește de acest detaliu

Dar problemele se pare că abia încep! Amintim că recent George Burcea a fost taxat dur de români în urma seriei nepotrivite de afirmații făcute în cadrul unui live de pe rețelele de socializare. Actorul instiga la violență împotriva femeilor.

„Vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace (…) Vă doresc capace in cap pentru că se pare că asta meritați, sincer.

Unele femei asta merită, bro. (…) Bărbați, bateți-le. Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, că asta merită probabil, iertați-mă”, au fost câteva din afirmațiile vedetei.

Andreea Bălan se folosește acum de derapajul avut de fostul concurent de la ‘Ferma vedetelor’. Mai exact, cântăreața a depus înregistrarea la dosar, în instanță, pentru a demonstra că ea este cea care trebuie să dețină custodia totală a fetițelor.

În timpul acesta, tatăl lor ar putea să le viziteze numai supravegheat, arată sursele playtech.ro. Mai mult decât atât, solista ar fi spus în instanță că a fost agresată, dar nu a depus și dovezi în acest sens.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI