Decizia șoc luată de Meghan Markle și Prințul Harry. Răsturnare de situație în conflictul cu familia regală

Decizia șoc luată de Meghan Markle și Prințul Harry. Răsturnare de situație în conflictul cu familia regală
Meghan Markle și Prințul Harry, răsturnare neașteptată în conflictul cu Casa Regală?

Meghan Markle și Prințul Harry surprind din nou cu o decizie neașteptată. Ducii de Sussex ar fi intrat în panică din cauza situației dintre ei si Casa Regală. Cei doi ar face o schimbare de ultim moment pentru a nu risca să primească mai multe critici. Ei au o relație extrem de complicată cu familia fiului cel mic al Regelui Marii Britanii după ce în 2020 au luat decizia de a renunța la titluri. Ce vor să facă acum ca să salveze măcar puțin situația controversată?

Meghan Markle și Prințul Harry, decizie surprinzătoare: vor să salveze relația dintre ei și Casa Regală?

Relația dintre Ducii de Sussex și Casa Regală este una din ce în ce mai rece. Unii britanici au crezut că legătura va fi una mai strânsă măcar după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Cu toate astea, Meghan Markle și Prințul Harry s-au arătat îngrijorați de conexiunea dintre ei și familia fiului Regelui, așa că au luat o decizie neașteptată.

Mai exact, Ducii de Sussex au intrat în panică după ultimele discuții avute cu moștenitorul tronului Marii Britanii și au cerut schimbări de ultim moment pe filmările în care au făcut dezvăluiri explozive despre Casa Regală. Concret, cei doi nu mai vor să fie 100% deschiși față de public.

Amintim că aceștia au bătut palma cu Netflix pentru 100 de milioane de dolari pentru un documentar în care spun „adevărata lor poveste de la Palatul Buckingham”. Ducii au avut mari pretenții în privința banilor, iar și producătorii au așteptările lor. Cu toate astea, fosta actriță și soțul ei se pare că acum bat în retragere.

„Harry și Meghan sunt panicați şi exageraţi”

S-ar fi stabilit faptul că nu se vor putea face prea multe schimbări în interviurile oferite deja, dar se dorește măcar o negociere în privința ,,tonului” materialului video pentru a îndulci puțin lovitura dată Palatului. Soții au avut recent discuții cu Regele Charles al III-lea care le-a dat de înțeles că de imaginile difuzate depinde soarta lor.

„Harry și Meghan sunt panicați şi exageraţi în încercarea lor de-a atenua tonul chiar și celui mai elementar limbaj. Dar este povestea lor, spusă cu propria lor gură. Ei au cerut insistent să se revină asupra conținutului pe care ei înșiși l-au furnizat – într-o măsură atât de mare, încât unii angajați ai Netflix cred că, dacă li se vor aproba schimbările, vor suspenda proiectul pe termen nelimitat”, conform unor surse din interiorul companiei Netflix, citate de Daily Mail.