Decizia radicală pe care au luat-o familiile Măceșanu și Melencu, la luni bune de la dispariția fetelor Alexandra și Luiza. Detaliul care schimbă ancheta Caracal

Decizia radicală pe care au luat-o familiile Măceșanu și Melencu, la luni bune de la dispariția fetelor Alexandra și Luiza

Alexandra Măceșanu a dispărut pe 14 aprilie, iar Alexandra Măceanu pe 24 iulie. Una dintre vocile cazului din Caracal este Alexandru Cumpănașu, rudă cu cea de-a doua victmă. Candidatul independent, ieșit din primul tur din cursa pentru Cotroceni, a postat, recent, că se va lupta în continuare pentru Alexandra, adevăr și împotriva clanurilor interlope.

Decizia radicală pe care au luat-o familiile Măceșanu și Melencu, la luni bune de la dispariția fetelor Alexandra și Luiza

Cumpănașu vine zilnic cu detalii despre caz. Totul e postat pe Facebook, scris cu litere mari, unde își fac loc și câteva emoticoane pentru a marca ironiile. De această dată, Cumpănașu a ales să scrie despre presupusul război dintre el și familia Melencu.

Decizia radicală pe care au luat-o familiile Măceșanu și Melencu, la luni bune de la dispariția fetelor Alexandra și Luiza. Detaliul care schimbă ancheta Caracal
Alexandru Cumpănașu, la protest

Amintim că, recent, în spațiul public, din cauza lui Alexandru Cumpănașu, a apărut un filmuleț, făcut la comanda lui Viorel Cataramă, în care se afla o fată care semăna cu Luiza Melencu. Cei doi s-au întâlnit în platoul ”Acces Direct” și, fiind în război,  au stat departe unul de celălalt. Întâi a vorbit Cataramă, care a spus că a angajat o echipă de detectivi, menționând că toată acțiunea s-a desfășurat în sfera privată, încercând să nu facă ”nimic cu statul”, pentru a le găsi pe fete. După câteva căutări, a primit din partea experților o filmare cu o fată care seamănă cu Luiza Melencu.

De unde a pornit ideea de război între Cumpănașu și familia Melencu?

Ulterior, a apelat la specialiști pentru a confruntat imaginea fetei din film cu Luiza, iar rezultatul a fost că sunt două persoane distincte. Din diferite motive, echipa angajată de Cataramă a oferit imaginile lui Cumpănașu, care le-a făcut publice și a înștiințat și familia Melencu de existența lor. Ulterior, în direct a intrat și Monica Melencu, mama Luizei, care a spus că se abține de la orice comentariu legat de acțiunile lui Cumpănașu, de unde și ideea de război dintre cei doi.

Acum, candidatul la prezidențiale, care nu a reușit să ajungă și în turul doi, a scris că nu există polemici între el și familia Melencu și nicio nemulțumire față de el. Dimpotrivă, atitudinea pe care o au toți cei implicați în problemă este una de ”unitate în fața instituțiilor, ce nu își fac datoria și vor să le declare moarte pe Alexandra și Luiza”.

“Înainte de toate însă dragi români, am fost contactat încă o dată de familia Melencu care a precizat ca nu există nici un „razboi” inventat de unii public și nici o nemulțumire față de mine sau verișorii mei. Dimpotrivă mesajul primit a fost unul de UNITATE în fața instituțiilor care nu își fac datoria și vor să declare moarte pe Alexandra și Luiza”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI