Decizia radicală luată de Cristian Pomohaci îl costă bani buni. Ce refuză să facă, vehement EXCLUSIV

Decizia radicală luată de Cristian Pomohaci îl costă bani buni. Ce refuză să facă, vehement EXCLUSIV
Decizia radicală luată de Cristian Pomohaci îl costă bani buni

Controversatul artist, cercetat în trecut pentru raporturi sexuale cu minori, căruia i s-a interzis tot atunci să mai îmbrace hainele preoțești, renunță la câștigurile de la astfel de evenimente, din cauza fumului de țigară și alcool.

Decizia radicală luată de Cristian Pomohaci îl costă bani buni

Cristian Pomohaci a devenit cunoscut publicului larg prin prisma cântecului popular pe care îl “slujește” încă din tinerețe. “Dragi mi-s mie oile”, “De la Rebrișoara în Jos” sau “Cine iubește vecina” sunt doar câteva dintre melodiile cu care artistul a ajuns să câștige simpatia publicului iubitor al folclorului românesc.

De ceva timp însă, timp cântărețul nu mai merge prin țară să cânte pe la nunți și botezuri, evenimente care-i aduceau cândva venitri substanțiale. Totul din cauză că “este mult fum de țigară și alcool” la petreceri. Toate aceste lucruri ne-au fost dezvăluite chiar de impresara sa, Mariana Mirea, care îi adminiștrează agenda de evenimente.

Contactată de reporterii Playtech.ro, aceasta ne-a mărturisit:

“Evită să meargă la nunți, să cânte, din cauză că este mult fum de țigară, alcool. Merge doar la evenimente, spectacole și cam atât. Mă sună lumea pentru el să îl cheme la nuntă, dar el refuză majoritatea invitațiilor. Merge la nunțile unde mai are obligații, în rest nu”.

Scandal de amploare

În anul 2017, Cristian Pomohaci a fost implicat într-un scandal monstru! Un tânăr a făcut publice niște înregistrări și acuzații grave la adresa artistului. Acesta spunea despre vedetă că i-ar fi propus să întrețină relații intime cu el. Toate aceste vorbe au fost susținute și de dovezi.

“Facem sex, te plătesc pentru sex”, se auzea pe înregistrare vocea lui Pomohaci.

După aceste dezvăluiri, un alt bărbat a povestit în spațiul public o situație similară.

“Cristian Pomohaci m-a pus să îi fac o felație în prima noapte. Aveam doar 13 ani. M-a violat! M-a abuzat sexual timp de doi ani! Este un criminal și trebuie să plătească!”, spunea victima.

În urma celor petrecute, Pomohaci a fost cercetat pentru raporturi sexuale cu minori. Acestuia i s-a interzis, totodată, să mai slujească și să îmbrace straiele preoțești. La patru ani de la acel scandal, impresara cântărețului ne-a vorbit despre cât de mult este afectat sufletește artistul și-n acest moment:

“Dânsul zice că a trecut peste cumpăna pe care a avut-o acum câțiva ani, dar nu cred că ușor i-a fost. Numai el și sufletul său știu ce simte acum. El nu se plânge la nimeni niciodată, el doar râde, luptă și muncește. Atunci familia lui a suferit mult alături de el, a fost lângă el tot timpul și este și acum”.

De precizat și că în anul 2020, Pomohaci a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală, după ce a închiriat unsprezece apartamente fără să plătească taxe și impozite la ANAF, fiind acuzat că ar fi țepuit statul român cu suma de 130.000 de lei, bani pe care nu i-a declarat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI