Decizia radicală luată de Anamaria Prodan după ce a recunoscut divorţul de Reghecampf: „Vreau să mă îndepărtez de România”

Decizia radicală luată de Anamaria Prodan după ce a recunoscut divorţul de Reghecampf: „Vreau să mă îndepărtez de România”
Surpriză imensă! Ce vrea să facă Anamaria Prodan după ce a confirmat divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a recunoscut că o să divorțeze de Laurențiu Reghecampf, iar între cei doi nu mai există șanse de împăcare. Vedeta a luat o decizie radicală și i-a surprins pe toți fanii, mai ales pentru că nimeni nu se aștepta la această mișcare din partea ei.

Ce vrea să facă Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf

În urmă cu doar câteva luni, Laurențiu Reghecampf mărturisea că o să divorțeze de Anamaria Prodan. Vestea a venit ca un trăznet pentru fanii cuplului, mai ales pentru că aceștia păreau că au o relație extrem de puternică. În respectivele momente, impresara nega vehement orice zvon despre despărțire.

Totuși, antrenorul a mai oferit o declarație recent, în care explica faptul că a depus actele de divorț. Ba chiar, acesta are o nouă relație, iar iubita lui ar fi însărcinată și ar aștepta să aducă pe lume o fetiță.

„Nu mai vreau”

Între timp, Anamaria Prodan a confirmat despărțirea, explicând că o împăcare iese din calcul după toate cele întâmplate. Ba chiar, vedeta a luat o decizie radicală și a spus că vrea să se îndepărteze de România. Impresara a mărturisit că nu refuză să îi ofere iubirii încă o șansă, dar nu mai vrea o relație cu un român.

”Laurentiu Reghecampf rămâne soarele nostru, atât! Dacă va fi presat de anumite persoane să facă prostii, voi arăta niște lucruri în instanță. Eu nu vreau ca ai mei copii să vadă lucruri urâte în ziare.

El va avea mereu acces în casa noastră. El este supărat, el este foarte gelos. Când voi avea o relație cu cineva nu va mai fi român. Nu mai vreau…

Vreau să mă îndepărtez de România. Bebeto va merge la 14 ani în America la o academie. Se vorbește mult despre averea noastră. El nu are de împărțit cu mine nimic. Tot ce avem e de la mama.

Eu declar oficial acum: totul e moștenit de la mama mea! Reghecampf are banii din salariul lui. Nu avem ce să împartim, nu avem pe ce să ne certăm.”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre tatuajul în care apare și Laurențiu Reghecampf. Ce o să facă cu el

În urmă cu 7 ani, Anamaria Prodan apărea cu un nou tatuaj, în care apar fiicele sale, Sarah și Rebecca, fiul său, Laurențiu Junior, dar și soțul ei, Laurențiu Reghecampf. La vremea respectivă, impresara își tatua familia pentru a-i face o surpriză partenerului său, proaspăt plecat în Arabia Saudită.

Totuși, chiar dacă divorțează, Anamaria Prodan a mărturisit că nu o să recurgă la diverse proceduri pentru a șterge tatuajul de pe trupul său.

„Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, înclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt.

Nu am motive să e șterg. Am multe care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei.”, a mai spus vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI