Decizia luată de soțul Andreei Antonescu după ce a aflat că este însărcinată. Veste de ultim moment în showbiz

Decizia luată de soțul Andreei Antonescu după ce a aflat că este însărcinată. Veste de ultim moment în showbiz
Ce decizie a luat soțul Andreei Antonescu după ce a aflat că ea este însărcinată?

Andreea Antonescu și-a dorit enorm să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta a surprins pe toată lumea cu marele anunț chiar la scurt timp după ce s-a întors din celebra emisiune ,,America Express”. Solista s-a bucurat enorm să împărtășească vestea cu cei care o iubesc de ani buni. Ce decizie a luat încă soțul vedetei după ce a aflat că ea este însărcinată? Mulți s-au întrebat cum o să reacționeze. Foștii parteneri sunt încă soț și soție din punct de vedere legal, dar duc vieți separate de mult timp.

 Ce decizie a luat soțul Andreei Antonescu: a făcut asta după ce a aflat că este însărcinată

Andreea Antonescu și Traian Spak au format unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au trăit povestea de dragoste chiar și la distanță, dar în urmă cu câțiva ani au decis să meargă pe drumuri separate. Solista a mai avut relații în timpul acesta, dar se pare că actualul partener este alesul, mai cu seamă că cei doi așteaptă acum un copil.

Celebra jumătate a trupei Andre este însărcinată în patru luni cu prezentatorul TV Victor Vrînceanu. Mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu foștii parteneri care au rămas până acum un cuplu din punct de vedere legal. Andreea Antonescu și Traian Spak se pare că ar fi ajuns la o înțelegere, mai ales că ea urmează să nască în cinci luni.

Nu am divorțat nici acum!”

Mai exact, cei doi nu vor mai amâna divorțul. Bărbatul vine din Statele Unite ale Americii special să încheie povestea de iubire cu solistă în acte înainte ca bebelușul să se nască pentru ca el să poarte numele tatălui său, arată click.ro.

„Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!” , a precizat solista, la jumătatea lunii aprilie, pentru sursa citată.

„A doua minune din viața mea!”

Vedeta a ținut să împărtășească totul cu fanii, așa că recent le-a spus și lor marea veste pe care o aștepta deja de ani buni.

„A doua minune din viața mea!??Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris aceasta pe Instagram.