Decizia luată de Andreea Antonescu după ce a anunțat că e însărcinată. Alte vedete nu au procedat la fel EXCLUSIV

Decizia luată de Andreea Antonescu după ce a anunțat că e însărcinată. Alte vedete nu au procedat la fel EXCLUSIV
Andreea Antonescu, decizie după ce a anunțat că este din nou însărcinată.

Artista a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară după ce s-a întors de la filmările pentru show-ul „America Express”, ce va fi difuzat la Antena 1. Aceasta și-a anulat toate concertele și nu și-a însoțit fiica în America, pentru a nu risca să-și pună sarcina în pericol.

Ce decizie a luat Andreea Antonescu după ce a anunțat că este însărcinată?

Andreea Antonescu a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară după ce s-a întors de la show-ul „America Express”, potrivit unei persoane apropiate acesteia.

„Pentru Andreea a fost o surpriză să afle că e însărcinată, mai ales că în timpul show-ului nu a avu niciun fel de simptome sau grețuri, în condițiile în care acolo a fost nevoită să trăiască în sălbăticie, iar mâncarea nu era una tocmai ok”, a declarat sursa mai sus-menționată pentru playtech.ro.

Refuză să mai cânte la concerte

Mai mult, potrivit unor organizatori de spectacole, Andreea și-a anulat toate concertele pe care le avea și a refuzat noi propuneri. Contactată de playtech.ro, artista a evitat să dea orice fel de amănunte despre sarcina sa, dar ne-a confirmat faptul că nu va mai merge la cântări, nici singură, nici cu Andreea Bălan, semn că aceasta și-a luat toate măsurile de precauție pentru a evita orice risc.

„Da, este adevărat, nu voi mai merge la concerte”, ne-a spus aceasta. Decizia artistei este oarecum surprinzătoare, dat fiind faptul că majoritatea colegelor sale au urcat pe scenă și-n ultimul semestru de sarcină, cum au făcut, de exemplu, Andreea Bălan sau Anna Lesko, dar și actrița Laura Cosoi, devenită mamă recent, pentru a treia oară.

A rămas acasă, fiica a plecat în America

Andreea Antonescu a preferat să rămână acasă, în timp ce fiica sa, Sienna, pe care o are din căsătoria cu Traian Spark, a zburat cu mama sa peste Ocean, în urmă cu trei zile. Chiar dacă s-au despărțit, artista petrecea timp în America, împrenă cu tatăl fiicei sale, în fiecare vacanță.

„Cu Traian lucrurile sunt clare de acum trei ani! Țelul nostru este fericirea Siennei, statutul de părinți pentru ea nu ni-l va lua nimeni. Cât despre noi doi, suntem pe drumuri diferite, fiind oameni maturi cu planuri de viitor separate!”, ne spunea aceasta.

Deși încă este căsătorită, în acte, Andreea Antonescu ne mărturisea că iubește din nou și că-și dorește să îmbrace iar rochia de mireasă și să devină mamă pentru a doua oară.

„Din moment ce am rămas în această relație pot spune că da, îl iubesc. Ne cunoșteam de mai mulți ani, am fost prieteni. Da, îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil”, ne mărturisea aceasta, referindu-se la actualul său iubit cu care va avea un copil.

„A doua minune din viața mea!??”

Artista a anunțat că este însărcinată pe pagina sa de socializare, unde a dezvăluit și numele actualului său iubit.

„A doua minune din viața mea!??Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris aceasta pe Instagram.