19 sept. 2020 | 12:44

De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre Anna Lesko și Andreea Bălan. Războiul care durează de 15 ani

Știri generale
De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre Anna Lesko și Andreea Bălan. Războiul care durează de 15 ani
De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre Anna Lesko și Andreea Bălan. Războiul care durează de 15 ani

Anna Lesko a sărit la gâtul Andreei Bălan, luându-i apărarea lui George Burcea, cu care se află în emisiunea ”Ferma”. Astfel, aceasta a uimit pe toată lumea cu vehemența cu care l-a apărat pe George Burcea, fostul soț al artistei Andreea Bălan.

De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre Anna Lesko și Andreea Bălan

De altfel, reacția Annei Lesko este prin urmare cu atât mai curioasă cu cu cât, după cum și aceasta recunoștea, între ea și Andreea Bălan nu există nicio relație și abia dacă s-au văzut de câteva ori în viață.

Și cu toate acestea, ce au de împărțit cele două? Ei bine, cu aproximativ 15 ani în urmă, debutul pe piața muzicală din România a Annei Lesko a fost unul controversat. La vremea respectivă nici nu exista YouTube, iar miza bătăliei era aceea a difuzărilor la radio. Anna Lesko s-a impus rapid pe piața muzicală din țară, depășindu-le pe veteranele de la acea vreme, printre care se numărau și artistele Andra și Andreea Bălan.

Așadar, în august 2005, la o emisiune televizată care a urmat unele seri de la festivakul Callatis, vicepreședintele grupului care deținea la vremea aceea două posturi importante de radio, a recunoscut că ”intrarea Annei Lesko pe piața muzicală s-a făcut cu mari presiuni”.

Însă nu a rostit niciun nume, că toate privirile s-au îndreptat atunci către omul de afaceri Irinel Columbeanu, care se afla la Callatis cu noua sa iubită, nimeni alta decât Monica Gabor.

Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei

Dar Irinel a sărit ca ars și a declarat că nu a intervenit în niciun fel pentru a face ”trafic de influență”. Însă imediat au intervenit telefonic impresarul trupei Sexxy, Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei Jianu, dar și Ducu Bertzi, care au spus că au fost refuzați de posturile de radio deoarece nu se încadrează în targetul de public țintit de acesta.

De altfel, pe lista neagră apăreau mai multe nume importante din lumea muzicală: Andra, 3rei Sud Est, Animal X, Pavel Stratan, Angela Similea și… Andreea Bălan.

Dar ce s-a întâmplat mai departe? După un timp, Anna Lesko a început să cadă și ea în dizgrația posturilor de radio, iar aceasta s-a luptat din răsputeri să mai scoată un hit care să-i oblige pe șefii acestora includă în playlist.  Andreei Bălan a început să-i meargă însă tot mai bine.

Astăzi însă nu se mai vorbește despre succesul la radio, pentru că toți artiștii se bat pe Youtube, dar antipatia dintre cele două frumoase cântărețe pare să se fi menținut.

„Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”,  a declarat Anna Lesko la Ferma, într-o discuție cu Viviana Sposub, de la Ferma.

Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
Capital.ro
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare. Explicația șefului CNPP, Daniel Baciu
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Pensiile ÎNTÂRZIE în luna MAI. CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro