De la ce a pornit scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță. Vedeta PRO TV a explicat de ce soțul Antoniei îl înjură pe unde îl vede

de: Daoud Andra
14 10. 2024

Alex Velea și Antonia nu au ascuns niciodată faptul că nu sunt în relații bune cu Cătălin Măruță. Cei doi artiști evită, de ani buni, să meargă la emisiunea acestuia de la Pro TV, iar la un moment det, Velea a povestit de la ce a pornit scandalul dintre el și prezentatorul TV.

Motivul pentru care Alex Velea și Cătălin Măruță nu își vorbesc

Unele scandaluri din showbiz sunt de notorietate, în timp ce altele ard mocnic. Mulți au observat că Antonia și Alex Velea nu apar de ani buni în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, dar puțini știu de la ce a pornit scandalul dintre ei. Cântăreațul a spus, la un moment dat, de ce nu îl are la inimă pe Măruță și nu s-a ferit să îl numească ”fals”.

”Mi se pare că în fiecare săptămână măcar într-o emisiune este vorba de mine sau de Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă. S-a mai întâmplat o dată când îmi chema rudele, fostele rude ale nevestei, le chema să vorbească aiurea de mine. După ce am avut niște ani de prietenie. După aia l-am măscărit și înjuram pe unde-l vedeam și pe unde apucam. Calcă pe cadavre, îl înjură lumea. Lumea l-a mai văzut în ipostaza asta în care vrea să facă rău. A vrut să se spele, să arate vai cât de frumos. E fals”, a afirmat Alex Velea, în urmă cu ceva timp, în podcastul lui Speak.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a transmis, la rândul său, Antonia pe contul său de Instagram, în urmă cu ceva timp.

Cătălin Măruță are o altă versiune

Așa cum se întâmplă în majoritatea conflictelor, părțile implicate au păreri diferite. Cătălin Măruță crede că totul a pornit de la rubrica din emisiunea lui, ”Sosurile iuți”. Mulți invitați care acceptau provocarea sosurilor rosteau numele Antoniei destul de des, lucru care l-ar fi înfuriat pe artist.

”Deci, eu cu Alex Velea eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza rubricii sosurilor iuți. Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei la aceste rubrici. El nu înțelege că oamenii îl spun de la ei, nu sunt puși de cineva”, a transmis Cătălin Măruță în cadrul emisiunii pe care o moderează.