De ce să nu mai speli podelele din casa ta cu prosoape. Greșeala pe care o fac multe gospodine

De ce să nu mai speli podelele din casa ta cu prosoape. Greșeala pe care o fac multe gospodine
De ce nu trebuie să mai speli prosoapele?

Multe dintre gospodine adoră să fie curățenie peste tot și ca totul să strălucească. Cu toate astea, majoritatea fac o greșeală uriașă când vine vorba despre cprosoape. Ele nu își dau seama de obiceiul pe care îl au în privința unor lucruri din casă. De ce superstiții trebuie să țină cont toată lumea? Nu vei mai spăla cu prosoape după ce vei auzi acest lucru. Este o greșeală pe care mulți o fac.

Superstiție curățenie: nu mai spăla prosoapele

Toată lumea vrea ca majoritatea obiectelor din casă să fie curate, dar spălarea podelei cu prosoape vechi este interzisă de credința populară. Numeroși oameni susțin că acest lucru atrage boli și ține departe norocul de casă.

În plus, acest obicei nu este întotdeauna practic. Gospodinele știu mereu cum să se folosească de prosoapele care nu mai au șanse. Ele pot să fie utilizate în curățenie. De obicei, majoritatea dintre acestea le transformă în cârpe cu care spală podelele.

Credința populară susține că un prosop pentru față sau mâini este un articol special, mai cu seamă dacă are ceva brodat special. Prosopul era considerat într-o casă simbol al confortului și armoniei în casă. Prosoape se folosesc și la botez, și la nunți, dar și la înmormântări.

În tradiția păgânismului, prosopul era folosit pentru a îmblânzi spiritele rele. Spălatul podelelor este o muncă murdară, așa că nu trebuie să se amestece cu acesta. Oamenii care cred în legende populare nu trebuie să facă asta pentru că este o lipsă de respect pentru tradiții. Mai mult decât atât, atrage o forță malefică în familie.

Ce trebuie să faci?

Un număr mare dintre prosoape erau aruncate, așa că puteau cădea în mâini rele. Ele erau separate de nevoi și erau folosite în multe feluri. Multe dintre doamne susțin că este mai bine să eviți asta și să speli podeaua cu cârpe speciale.

Încearcă să reciclezi un astfel de produs, mai ales că îl cumperi de la supermarket cu un preț destul de mare. Poți face din el țesătură brodată sau un covor mic sau suporturi de bucătărie. Cei care nu cred în astfel de semne populare pot să folosească în continuare prosoape vechi pentru a spăla podeaua.

Ei trebuie să știe că există dezavantaje în această metodă: țesătura absoarbe apa, dar este dificil să o stoarceți. Pe podea rămâne apă, iar aceasta este dăunătoare pentru parchet. Ai grijă la sfaturile de mai sus și economisește bani în felul acesta.