De ce să nu folosești niciodată produsele de igienă gratuite de la hotel. Românii fac mereu această greșeală

de: Manolică Anca
03 08. 2023

Folosești adesea produsele de igienă furnizate de hotelul unde stai atunci când pleci în vacanță? Ei bine, după ce vei auzi ce are de spus un fost manager de hotel, s-ar putea să îți schimbi total părerea. Iată de ce nu ar trebui să le mai utilizezi de acum înainte.

De ce să nu mai folosești niciodată produsele de igienă gratuite din hotel

Una dintre cele mai bune părți ale cazării la un hotel, în afară de faptul că, cel mai probabil, ești în vacanță, este faptul că știi că nu trebuie sp mai cari de acasă unele produse de îngrijire, pentru că știi că găsești deja unele noi oferite de gazde.

În timp ce unora le plac cearșafurile albe și clare, alții se bucură de liniștea și pacea departe de casă, alții spun că saltelele sunt cele mai bune, unora însă le place la maximum să testeze toate produsele pe care le găsesc în baia hotelului.

Cu toate acestea, un om care a lucrat mulți ani în această industrie spune că nu ar trebui să le mai utilizezi niciodată.

Un manager de hotel a explicat motivul

Un fost manager de hotel a ieșit la înaintare, cu un clip pe TikTok, pentru a împărtăși motivul uluitor pentru care nu ar trebui să folosești niciodată articolele de toaletă care sunt puse la dispoziție de gazdă.

„Nu folosiți niciodată aceste produse din hoteluri. Aveți încredere în mine!”, explică experta, cunoscută sub numele de @travelinghotelmanager pe rețeaua socială.

Citește și: Ce obiecte poți să iei cu tine din camera de hotel, de fapt. Turiștii trebuie să știe asta

Conform explicațiilor din videoclip, problema principală este legată de siguranța produselor. Îndeosebi, sticlele de șampon, balsamul de păr și gelul de duș ar putea fi dăunătoare pentru cei care le încearcă.

„Aceste sticle nu sunt sigilate, ceea ce înseamnă că pot fi desfăcute și umplute cu orice dorește persoana dinaintea ta”, a mai spus aceasta.

Așadar, se pare că oricine le poate umple cu substanțe necorespunzătoare, cum ar fi vopsea de păr sau înălbitor. Prin urmare, cel mai indicat este fie să vii cu produsele tale de acasă, cu care ești deja obișnuit, ori să: „Mergeți la recepție și cereți un set nou sau chiar produse de mărime mini”, mai sfătuiește aceasta.

Citește și: Primul lucru pe care trebuie să-l faci după ce te cazezi la hotel. Așa te asiguri că ești în siguranță

@travelinghotelmanager #travelinghotelmanager #dontusethese ♬ original sound – TravelingHotelManager