De ce să lași permanent o ceapă în baie. Metoda care dă rezultate de fiecare dată

De ce să lași permanent o ceapă în baie. Metoda care dă rezultate de fiecare dată
Trucul ireal care te scapă de mirosuri neplăcute

Rețelele de socializare, precum TikTok, în ultimii ani au devenit din ce în ce mai populare. Multe din clipurile postate de utilizatori au ajuns adevărate trenduri. Uunele dintre cele mai partajate videoclipuri de pe aplicație implică hack-uri alimentare. De exemplu, pastele feta virale sau trendul epic al unei mărci de cafea. Dar din când în când există un sfat care îi lasă pe oameni cu adevărat cu gura căscată. Unul din aceste clipuri, devenit viral, implică o ceapă și baia.

Un clip Tiktok, o ceapă și camera de baie

În perioada de pandemie, mulți utilizatori de rețele de socializare, din lipsă de altceva, s-au apucat să facă tot felul de teste. Anul trecut, un clip a devenit viral pe TikTok.

Este vorba de așa numitele live hacks. Dar de data asta implică o ceapă și baia noastră de zi cu zi. Conform utilizatorului, să pui o ceapă în baie, se pare că există un motiv legitim real pentru a face asta.

Această conversație a pornit de la un videoclip postat de utilizatorul TikTok @karalynndunton, care a întâlnit un tip pe Tinder și apoi s-a trezit în apartamentul lui, cotrobăind în baie.

În timp ce toate acestea păreau un pic banale, pe fundalul unei pandemii globale, deși asta este o cu totul altă poveste, ea a dat peste obiecte destul de comune în baie, de la produse de igienă la produse de îngrijire.

Chiar s-a minunat de cât de ordonată și bine organizată era baia lui. Lucrurile urmau să devină ciudate, însă, iar descoperirea avea să devină virală pe TikTok.

Utilizatorea @karalynndunton a povestit că în baia proaspătului ei iubit a găsit „un bol de ceapă pe toaletă”. Da, ați citit bine, nu e nicio glumă. De altfel clipul stă mărturie.

În timp ce încerca să facă să pară mai degrabă întâmplător totul, chiar mușcând dintr-o ceapă din castron, comentatorii s-au revoltat rapid.

„Îmi pare rău, dar ceapă în baie?! M-ai pierdut cu ceapa în baie. Dar m-ai pierdut și mai mult când ai mâncat ceapa!”, a scris un utilizator într-un comentariu.

Pune leguma în baie și scapi de mirosuri neplăcute

Deci, care este problema aici? Alte comentarii la postare explică faptul că, de fapt, nu este vorba de un lucru înfiorător pe care îl face partenerul femeii.

Aceștia au explicat că motivul pentru care se păstrează boluri de ceapă în baie ar fi acela de a absorbi și neutraliza orice miros. Acest lucru este util mai ales într-o zonă care poate este slab ventilată sau care nu are o fereastră.

Se pare că au existat articole care datează de ani de zile și care vorbesc despre asta. De exemplu, un articol LifeHacker din 2015 vorbește despre capacitatea de combatere a mirosurilor a unei cepe.

Există, de asemenea, un mit care datează din anii 1500, conform căruia punerea cepei în jurul casei tale poate alunga germenii. Oamenii o foloseau ca protecție în vremuri de ciumă.

Deși nu s-a dovedit niciodată a fi adevărat, a rămas o parte a folclorului timp de ani de zile, așa că, cine știe. Poate că ceapa nu a fost un lucru atât de ciudat.Poate că, să o ai într-un bol în baie în timp ce ai o întâlnire pe Tinder în timpul unei pandemii globale, nici asta nu este ciudat. Cine știe?!

De fapt, da. Este încă ciudat. Dar dacă funcționează, atunci de ce nu?

@karalynndunton Uh oh I hope I don’t fall 😳 #toolate #checkhisbathroom #loveatfirstsight #cleaningtiktok #showeronion ♬ Steven Universe – L.Dre