De ce s-au certat de fapt Marian Vanghelie și Oana Mizil. Dezvăluiri bombă despre Bogdan Diaconu, bărbatul care ar fi declanșat furia fostului primar (Exclusiv)

De ce s-au certat de fapt Marian Vanghelie și Oana Mizil. Dezvăluiri bombă despre Bogdan Diaconu, bărbatul care ar fi declanșat furia fostului primar (Exclusiv)
De ce s-au certat de fapt Marian Vanghelie și Oana Mizil. Dezvaluiri bomba despre Bogdan Diaconu, barbatul care ar fi declansat furia fostului primar (Exclusiv)

Scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie pare a fi departe de a se fi încheiat. Sătul de speculațiile care au apărut în presă, în ultimele zile, Marian Vanghelie a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre Bogdan Diaconu, bărbatul cu care ar fi vorbit partenera lui de viață.

De ce s-au certat de fapt Marian Vanghelie și Oana Mizil

Noi detalii ies la iveală în privința scandalului dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil. După ce s-a spus că cearta dintre cei doi parteneri ar fi început după ce fostul primar ar fi descoperit un schimb de mesaje între brunetă și Bogdan Diaconu, Maria Vanghelie rupe tăcerea.

Sătul de zvonurile apărute în presă, fostul edil s-a dezlănțuit la adresa fostului deputat Bogdan Diaconu. Marian Vanghelie a făcut declarații incredibile pentru impact.ro, unde a specificat faptul că nu există nicio relație între concubina lui și Diaconu, deși cei doi au format un cuplu în trecut.

„Nu este adevărat că i-a trimis mesaje Oanei. Eu dacă o prind pe nevastă-mea cu așa ceva îmi fac bagajele și plec de acasă iar pe ea o arunc în mare. Diaconu e alcoolic, nu știe de el da păi să îi trimită mesaje Oanei. El ziua doarme pentru că noaptea are treabă.

Eu nu am meci cu poponarii. Eu sunt la mare acum cu soția, cu fetița. Vreți să vă trimit o poză să vedeți? Asta este într-un cuplu, te mai cerți la două-trei luni. Ce, dumneavoastră nu vă certați cu partenerul? Trăim într-o lume de nebuni. Dumneavoastră știți că ăla e poponar?

Asta cu mesajele este o glumă băgată de unii și știu de cine, dar nu vreau să vorbesc. Lui Diaconu îi plac bărbații dar face acest lucru cu femeile, în public, să nu se afle adevărul că lui nu îi plac femeile. Eu mai sunt un pic nervos, am momente, dar sunt un bărbat normal la cap”, a declarat revoltat Marian Vanghelie, exclusiv pentru impact.ro.

Oana Mizil susține că Marian Vanghelie nu a bătut-o, de fapt

După ce s-a scris în presă că Marian Vanghelie ar fi agresat-o fizic pe iubita lui, iar bruneta a ajuns la spital și a cerut și ordin de restricție împotriva fostului primar, pe care apoi l-a retras, Oana Mizil a declarat că ea și concubinul ei au avut un conflict casnic, cum au toate familiile.

Mai mult de atât, fostul deputat susține că nu a fost bătută de către fostul primar al sectorului 5 al Capitalei.

„Nu m-a lovit, a fost o mare exagerare. Pe fondul de stres, de 5 ani suntem haituiti de DNA, pur si simpu am ajuns la un moment de oboseala, saturatie, nervozitate, iar vineri seara ca in orice familie am avut o altercatie, o mica altercatie, eu am vrut sa plec la mare mai devreme, el nu putea, ne-am suparat si ne-am certat.

De ce am ajuns eu la spital? După condamnarea sotului, eu am probleme cu cortizolul pe fond de stres si fac tensiune, am tensiune fluctuanta. Vineri seara, pe fondul de oboseala si stres maxim si suparare, am avut 18 cu 16 tensiunea, de aceea am chemat salvarea, Marian s-a speriat foarte tare.

Nu, nu, nu am fost lovita cu putere, m-a apucat de bratul stang si m-a imbrancit, asta a fost singurul moment. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a batut. Nu m-a lovit la cap, nu am nimic, nu am vanatai. Am vrut putin sa il sperii pe sotul meu prin acest ordin de restrictie”, a declarat Oana Mizil, potrivit stiripesurse.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI