De ce s-a retras Simona Halep de la Bad Homburg, de fapt. Ce problemă de sănătate are VIDEO

De ce s-a retras Simona Halep de la Bad Homburg, de fapt. Ce problemă de sănătate are VIDEO
De ce s-a retras Simona Halep de la Bad Homburg, de fapt

Jucătoarea de tenis româncă, Simona Halep, numărul 3 WTA, a jucat ultimul meci pe data de 12 mai, când a suferit o accidentare la Italian Open, iar revenirea sa în teren nu se va produce în competiția în care era favorita cu numărul unu.

De ce s-a retras Simona Halep de la Bad Homburg, de fapt

Simona Halep a mers însă degeaba până în Germania. Când a ajuns la fața locului, ea a realizat faptul că nu poate să joace în turneul care debutează în calendarul WTA, și anume, cel de la Bad Homburg. Astfel că ea s-a retras de pe tabloul principal și, probabil, o să poată evolua la Wimbledon, care are loc în perioada 28 iunie-11 iulie, fără să fi jucat vreun meci pe iarbă înainte.

Însă se pare că nici participarea la Wimbledon nu este bătută în cuie, dar după retragerea de la Bad Homburg, Simona Halep și-a explicat decizia printr-un video pe Twitter.

”Sunt aici la Bad Homburg, e un loc frumos, dar vreau să anunţ că nu voi juca aici, în această săptămână, pentru că gamba piciorului meu nu s-a refăcut, astfel încât să intru pe teren. Îmi pare rău că nu pot juca aici, deoarece e un loc frumos. În acelaşi timp, vreau să le mulţumesc organizatorilor, pentru că sunt nişte condiţii excelente şi m-am simţit foarte bine aici. Voi continua să mă antrenez pentru că îmi doresc foarte mult să joc la Wimbledon, dar, pentru moment, trebuie să am grijă de corpul meu şi să văd cum va decurge recuperarea.

Gamba mea nu este încă pregătită pentru a rezista la un meci. Regret nespus, mai ales că organizatorii au oferit niște condiții excelente. Doream să joc, dar din păcate corpul meu încă suferă. Voi continua să mă pregătesc, voi trage tare pentru că vreau să joc la Wimbledon. Trebuie să văd cium mă voi simți”, a spus Simona Halep în postarea video.

Ce mesaj au transmis organizatorii

Și organizatorii au transmis un mesaj.

”Din păcate, din cauza accidentării la gambă, Simona Halep este forțată să își retragă participarea. Fă-te bine curând, Simona!”, au afirmat organizatorii.

Amintim că Simona Halep a abandonat în turul al doilea al turneului de la Roma, de categorie WTA 1000, deși o conducea pe Angelique Kerber cu scorul de 6-1, 3-3.Prin urmare, în momentul în care jucătoarea din Germania servea, jucătoarea noastră a simțit niște dureri puternice la gamba piciorului stâng și a cerut îngrijiri medicale. Ea a părăsit apoi ”Grand Stand Arena” cu lacrimi în ochi și șchiopătând.

Simona Halep a declarat încă de la finalul anului 2019 că principalul său obiectiv este acela de a câștiga o medalie la Jocurile Olimpice. Însă dacă nu o să poată fi pe teren la Wimbledon, în intervalul 28 iunie -11 iulie, Simona Halep va avea mai mult timp de recuperare pentru Tokyo, o competiție care se desfășoară în intervalul 24-31 iulie.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI