01 apr. 2023 | 13:44

De ce s-a retras Romică Țociu de la „Te cunosc de undeva”. Artistul a rupt tăcerea EXCLUSIV

Știri generale
De ce s-a retras Romică Țociu de la „Te cunosc de undeva”. Artistul a rupt tăcerea EXCLUSIV
De ce s-a retras Romică Țociu de la „Te cunosc de undeva”. Declarații în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Nelipsitul concurent de la Antena 1 a decis să întrerupă colaborarea cu show-ul transformărilor, care revine, pe 1 aprilie, pe micul ecran. Actorul ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, de ce a fost nevoit să ia o pauză, după 4 ani de filmări, dar și care sunt următoarele sale proiecte, pe plan artistic. Iată de ce s-a retras Romică Țociu de la „Te cunosc de undeva”!

De ce s-a retras Romică Țociu de la „Te cunosc de undeva”

Romică Țociu susține, exclusiv pentru Playtech Știri:

„Nu poți fi prezent la fiecare ediție, oricât de mult ți-ai dori asta! Intervine o anume rutină și asta nu e nici în favoarea ta, nici a producției în sine. Așa că am luat o pauză”.

Actorul e bucuros însă că în actuala ediție participă foarte mulți artiști tineri.

„Mă bucur foarte mult când am constatat câte voci tinere și frumoase s-au îndreptat spre ediția din acest an a producției. Sunt mulți tineri care au prins curaj, care au descoperit emisiunea, frumusețea ei, extraordinarul ce-i dă viață în fiecare ediție. Sunt sigur că va prinde foarte bine și la actualul sezon”, a adăugat acesta, exclusiv pentru Playtech Știri.

Revine la „Te cunosc de undeva”, în toamnă?

Romică Țociu, cel care a colaborat constant la ultimele ediții ale producției tv de la Antena 1, susține însă că nu va sta departe de televiziune:

„Nu înseamnă în niciun caz că dacă nu voi mai fi văzut la emisiunea de sâmbătă seara, gata, am luat o pauză de la televiziune. Nici pomeneală. Mai o surpriză, în buzunar, plus că pregătim deja edițiile de Paște. Și mai fac și o promisiune și anume că în toamnă voi fi iar pregătit de luptă pentru a reveni, de va fi nevoie de mine la „Te cunosc de undeva”. În fond, îmi cunosc posibilitățile. Eu sunt actor de comedie, în primul rând, nu solist vocal, dar fac și eu ce pot!”.

Anunță că agenda sa nu are „timpi morți”

La cei 62 de ani, împliniți în chiar primele zile ale lui 2023, Țociu adaugă că nu vor exista „timpi morți” în agenda sa.

„Alături de Cornel Palade avem multe spectacole de onorat. Tocmai ne-am întors din Italia, iar de Paște avem turneu la Valencia, în Spania. Românii din Germania ne solicită și ei, așa că trebuie să ajungem curând și pe acolo. Plus că trebuie să pregătim sezonul estival, care nu are prea multă răbdare. Avem agenda încărcată. Doar sănătoși să fim, că de restul nu ne plângem”, a conchis simpaticul actor, pentru Playtech Știri.

Nume noi, dar și mai vechi, înscrise la start, pentru noua ediție

Cel de al 19-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de sâmbătă seara, de la ora 20.00, va debuta la Antena 1, pe 1 aprilie, cu opt echipe. Pe lista celor care vor intra în concurs se află nume sonore, precum Damian Drăghici și iubita sa, Cristina Stroe, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira Filip, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae, Emilian și WRS, Misha și AMNA.

Asta în timp ce Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Mihai Petre și Aurelian Temișan vor forma tradiționalul juriu, prezentatori continuând să fie Pepe și Alina Pușcaș.

Responsabil cu interviurile luate concurenților va fi Zarug. De remarcat că CRBL este câștigătorul primei ediții, revenirea sa pe scena emisiunii fiind printre cele mai așteptate, în timp ce Anca Țurcașiu se numără deja printre marii favoriți la câștigarea marelui premiu, în valoare de 15.000 de euro. Pe de altă parte, Emilian și WRS sunt cei mai proaspeți laureați.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro