De ce s-a despărțit Adela Popescu de cel mai bogat bărbat din viața ei. Vedeta nu a mai vrut să audă de el

De ce s-a despărțit Adela Popescu de cel mai bogat bărbat din viața ei. Vedeta nu a mai vrut să audă de el
Cei doi s-au despartit cu putin inainte ca actrita sa il cunoasca pe Radu Valcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt printre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună trei băieței și sunt niște părinți extrem de iubitori. Adela și Radu sunt împreună de mai bine de zece ani, însă puțini știu că prezentatoarea tv s-a iubit cu un alt bărbat cu care era pe cale să pășească spre altar. Nu este vorba despre Dan Bordeianu, ci despre un alt bărbat.

Cine a fost iubitul Adelei Popescu, înainte să se căsătorească cu Radu

Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubesc de mulți ani. De multe ori, cei doi au vorbit despre relația lor, spunând că se înțeleg de minune și că au o relație specială. Cu toate acestea, actrița s-a iubit cu un alt bărbat înainte de Radu. Vedeta a suferit din iubire.

Pe când avea doar 18 ani, Adela l-a întâlnit pe Dan Bordeianu, cel care i-a fost iubit și în telenovela Numai iubirea. Ambii au trăit o poveste de dragoste frumoasă, la vremea respectivă. S-au despărțit după câțiva ani, iar Adela Popescu a suferit enorm.

Apoi, l-a cunoscut pe Marius Kalmar, cu care a fost într-o relație timp de trei ani. Toată lumea credea că cei doi vor ajunge în fața altarului, însă prezentatoarea tv a decis să se despartă de partenerul său.

Motivul a fost că afaceristul nu era foarte implicat în relație, așa că actrița a decis să se despartă de el, nesimțind că el este alesul.

Cum s-au cunoscut Radu și Adela

Radu Vâlcan a cunoscut-o pe Adela Popescu pe vremea când aceasta era pe finalul relației cu Marius Kalmar. Cei doi au jucat împreună în telenovela Iubire și Onoare, în care actorul și-a dat seama că Adela este aleasa lui.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii.

Că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală. Că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

(…) Sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, povestește Radu Vâlcan pentru VIVA.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI