De ce refuză Mădălina Ghenea să vină în România. Ce i-a spus lui Matei Stratan, tatăl copilului ei EXCLUSIV

De ce refuză Mădălina Ghenea să vină în România. Ce i-a spus lui Matei Stratan, tatăl copilului ei EXCLUSIV
Motivul pentru care Mădălina Ghenea nu vrea să vină în România

Mădălina Ghenea refuză să vină în țara natală. Când și-a văzut Matei Stratan utima oară fiica Chiar dacă nu s-au bălăcărit și încearcă să păstreze o relație civilizată de dragul fiicei lor, Mădălina Ghenea și tatăl copilei, Matei Stratan, se văd foarte rar.

Mădălina Ghenea refuză să vină în România. Care este motivul?

Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au iubit cu patimă, iar actrița nu concepea în acel moment, viața fără el.

„Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea, deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi. Acum sunt fericită, râd mereu. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Îl respect foarte mult. Am înţeles că el este alesul imediat“, spunea Mădălina Ghenea în urmă cu mai mulți ani.

  • Infidelitatea, motivul despărțirii

Iubirea lor a început să se stingă însă după nașterea fiicei lor, Charlotte, și în loc să ajungă la altar, s-au despărțit, Mădălina dând de înțeles că motivul ar fi fost infidelitatea partenerului său..

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul.” – a scris aceasta pe rețelele de socializare la scurt timp după despărțire.

Și-a vizitat fiica în luna august

Odată ce a luat decizia de a se separa de tatăl copilei sale, între cei doi nu a mai fost cale de întoarcere. Mădălina a ales să-și crească fiica la Milano, iar în prezent micuța în vârstă de patru ani merge acolo, la grădiniță.

Actrița nu i-a interzis lui Stratan să-și viziteze copila, doar că afacerile din țară par să-l împiedice să o facă mai des decât și-ar dori. Acesta a fost ultima oară să o vadă în Italia în luna august.

  • A invitat-o în România

Ocupat cu compania sa, Stratan i-a propus fostei iubite să mai vină în țara sa natală, pentru a putea vedea astfel fetița atât el cât și părinții săi. Actrița a refuzat, motivând că joburile o țin ocupată în Italia, asta pe lângă situația cauzată de pandemie, potrivit surselor playtech.ro.

La un pas de căsătorie

Mădălina nu a ascuns faptul că a fost la un pas de a se căsători cu tatăl fiicei sale.

“Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a declarat Mădălina Ghenea, potrivit gossiptvmagazine.it.

  • Ce fel de bărbat își dorește vedeta

Actrița, în jurul căreia au roit și roiesc o mulțime de bărbați celebri, spunea la scurt timp după despărțirea de Matei Stratan că-și dorește un partener care să-i înțeleagă meseria.

„Visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu, care îmi respectă munca și pe care eu să îl respect. Pe scurt, aștept să găsească persoana potrivită”, declara aceasta. La rându-iI, Matei Stratan pare că-și caută și el fericirea. Deși a fost văzut foarte des în compania Andreei Raicu, acesta a negat că ar fi fost împreună, spunând că sunt doar foarte buni prieteni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI