De ce nu se întoarce Iulia Vântur în India, de fapt. Am aflat motivul adevărat și extrem de enervant

De ce nu se întoarce Iulia Vântur în India, de fapt. Am aflat motivul adevărat și extrem de enervant
De ce nu se întoarce Iulia Vântur în India?

Mulți s-au întrebat-o ce a atras-o pe Iulia Vântur în India înapoi în România pentru o perioadă. Iată că acum nu mai poate să plece. Care este motivul pentru care fosta știristă de la Pro TV nu se întoarce chiar acum la a doua ei familie!

De ce nu se întoarce Iulia Vântur în India?

Iulia Vântur a revenit în România după o lungă perioadă și a reușit să-și sărbătorească ziua de naștere în sânul familiei, acasă. Cu toate că fanii s-au bucurat de acest lucru, mulți au avut un semn de întrebare în privința relației ei cu Salman Khan.

Iată că nu a durat mult până să apară noi zvonuri despre o posibilă despărțire a celor doi actori. Amintim că fosta știristă a părăsit India în urmă cu mai bine peste o lună, iar recent s-a sărbătorit la București în compania prietenilor apropiați.

Nu este pentru prima oară când apar zvonuri despre o despărțire dintre ea și celebrul star internațional, mai ales că presa internațională este de-a dreptul obsedată de viața personală a lui Khan.

Relația pe care o are cu românca noastră a fost privită din toate unghiurile și întoarsă pe toate părțile pentru că și au o poveste de iubire care le-a dat mult de vorbit în cei peste 9 ani de când sunt împreună.

Surse apropiate de blondină au mărturisit că relația ei cu Salman este una mai bună decât se poate și că nu s-a pus vreodată problema unei despărțiri, arată wowbiz.ro. Motivul pentru care Iulia a revenit în România este în legătură cu obținerea unei noi vize de lucru pentru următorii 4-5 ani cu intrări multiple pe teritoriul Indiei.

I s-a mai întâmplat asta în trecut

Același lucru s-a întâmplat și în anul 2016, atunci când aceasta a fost nevoită să stea în România aproape 3 luni pentru că nu a reușit să-și rezolve problemele cu viza, deși eforturile au fost imense și din partea impresarului din India.

„Nu exista dragoste mai mare ca dragostea de mama. Si nu voi putea vreodata sa ii multumesc pentru cata dragoste, grija, bucurie si mangaiere mi-a adus toata viata. Recunoscatoare pe viata… pentru viata, ma simt binecuvantata sa o am alaturi de mine.

Acum mai aproape ca niciodata”, a mentionat Iulia Vantur pe Instagram în dreptul unui video în care apare alături de mama sa. Fanii s-au emoționat când au văzut reîntâlnirea după lungi așteptări și gestul deosebit făcut de cea care a născut-o.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI