14 mart. 2021 | 10:47

De ce nu se căsătorește Smiley cu Gina Pistol. Motivul, invocat și cu Laura Cosoi

Monden
De ce nu se căsătorește Smiley cu Gina Pistol. Motivul, invocat și cu Laura Cosoi
De ce nu se casatoreste Smiley cu Gina Pistol. Motivul a fost invocat si cu Laura Cosoi

Acum că familia lor este completă, alături de bebelușa nou-născută, fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care Smiley o va cere în căsătorie pe Gina Pistol, dar se pare că acesta nu va sosi prea curând. De ce nu ar vrea artistul să ajungă în fața altarului.

De ce nu se căsătorește Smiley cu Gina Pistol

Sunt împreună de mai bine de trei ani de ziel, se iubesc pe zi ce trece tot mai mult și acum au și o fetiță care a venit pe lume să le facă viața mai frumoasă și familia completă. Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când și-au ținut, pentru prima dată, bebelușa în brațe. Lucrurile dintre cei doi merg atât de bine, încât fanii se întreabă de ce cântărețul și frumoasa prezentatoare de la Chefi la Cuțite nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

De ce nu se căsătoresc Smiley și Gina Pistol? Se pare că motivul ar fi din cauza artistului, care nu crede în căsnicie și nu și-ar dori să facă acest pas, iar acesta ar fi fost motivul pentru care Laura Cosoi l-a părăsit în anii 2000. Bunica frumoasei blondine a fost cea care a povestit detaliat, în exclusivitate pentru Wowbiz, momentul în care actrița din La Bloc și Smiley s-au despărțit, acum mai bine de opt ani de zile.

„L-am cunoscut pe Smiley, aici, la noi pe terasa. Am stat de vorba cu el si mi-a placut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei cand a zis hai sa ne casatorim nu mi-au placut insa. A zis ca el nu se insoara, adica nu face casatorie si sa ramana asa. Laura a zis ca nu e crestineste sa ramana o viata asa, pana cand el o sa vrea sa faca o casatorie. Si apoi, Smiley tinea foarte mult la publicitate si la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogati artisti. E locul intai printre ei. Sa ii fie de bine!”, a declarat bunica Laurei Cosoi pentru wowbiz.ro.

Laura Cosoi l-a părăsit pe Smiley pentru că artista nu voia să facă nuntă

Smiley și Laura Cosoi au format unul dintre cele mai iubite cupluri ale anilor 2000 și au trăit o dragoste ca în povești. Deși fanii celor două vedete se așteptau ca cei doi să-și unească destinele în fața altarului, Laura Cosoi nu a mai apucat să îmbrace rochia de mireasă, deoarece Smiley spunea că până la 40 de ani nu se vede căsătorit.

„Dupa ce Smiley i-a spus ca nu-si citeste casatoria pana la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu si s-a dus cu masina unde are el (n.r. Smiley) casa, langa o manastire, langa Bucuresti. Cand a venit Smiley acasa a gasit casa goala. El a venit si a cautat-o si ea i-a spus: ramanem prieteni, atat, gata! A treia seara, el a venit si a cantat aici, intr-o discoteca in Pacurari.

Acolo a fost si nepotul meu, care mi-a zis: mama Marioara, daca ai sti, dupa concert ne-am dus undeva si Smiley a cumparat 5 sticle de wihsky si ne-a imbatat pe toti, numai el nu a baut. Si m-a rugat: Laur vorbeste cu Laura sa se impace cu mine. Te rog, vorbeste cu ea! Mama, a plans Smiley dupa Laura”, mi-a zis nepotul.

Zic, ce sa ii fac daca el nu vrea sa se casatoreasca. Adica sa ramana tot asa, ca el acum e in voga, castiga si are publicitate. Laura a considerat ca daca publicitatea si castigul sunt mai importante decat casatoria lor sa ramana cu ele. Atunci a intervenit Cosmin, care deja era fan-ul Laurei”, a completat Maria Cosoi pentru sursa citată.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro