De ce nu mai e Dan Cruceru prezentator TV pe niciun post. A spus tot adevărul EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
14 10. 2021

Dan Cruceru ( 40 de ani), primul prezentator al concursului “Survivor”, difuzat de Kanal D și preluat recent de PRO TV, ne-a vorbit, în interviul oferit în exclusivitate pentru impact.ro, despre experiența trăită la vestita competiție, dar și despre condițiile în care ar mai reveni pe micul ecran.

Motivul pentru care Dan Cruceru nu mai este prezentator la niciun post TV

Dan Cruceru a dat timpul înapoi și și-a amintit cu nostalgie de experiența trăită la vestita competiție ”Survivor”, aflată în topul audiențelor, două ediții la rând:

“Pot afirma oricând că emisiunea ”Survivor” a fost o experienţă senzaţională. Şi din perspectiva unui om de media, dar şi din cea a unui simplu telespectator, răspunsul e acelaşi. Doar că emisiunea te îndepărtează foarte mult de viaţa ta obişnuită. Te scoate din ritmul tău zilnic, prin natura ei.

Când stai cinci luni şi jumătate sau şase departe de familie, lucrurile se schimbă binişor. Eu nu pot vorbi decât despre mine. Sau, eventual, în numele familiştilor. Dar, anul trecut, când m-am întors acasă, fiul meu de doi ani nu mai ştia cine sunt.

Vreo lună de zile a refuzat să-l iau în braţe. Iar asta mi-a dat foarte mult de gândit. Atât de mult încât am refuzat în cele din urmă să mai prezint şi al doilea sezon al emisiunii, după cum bine se ştie!”, ne-a declarat Dan Cruceru, în exclusivitate pentru playtech.ro

A trăit regește, în Republica Dominicană: ” Totul a fost ofertant”

Dan Cruceru ne-a mai povestit și despre condițiile avute în Republica Dominicană, unde a filmat preț de cinci luni și jumătate pentru ”Survivor”:

“Pentru un prezentator al unei emisiuni de acest tip pot să vă spun că totul a fost ofertant. Cazarea, masa, salariul, condiţiile, în general. Am avut, spre exemplu, o casă cu trei dormitoare impecabile. Şi multe alte lucruri, gata oricând să mă ajute.

Iar asta fiindcă oamenii care au produs emisiunea au realizat că tot confortul prezentatorului trebuie să fie fără cusur. Filmezi în fiecare zi, iar tu trebuie să te prezinţi de fiecare dată impecabil. Tu dai tonul emisiunii, tu eşti interfaţa. Mi-e dor de o asemenea experienţă, aş putea spune fără egal. Deşi, never say never!”, adaugă acelaşi Dan Cruceru.

”Nu aveam voie să fac sporturi extreme. Filmam la orice oră din zi și din noapte”

Au existat însă și sacrificii, ca un revers al medaliei, la celebra competiție din Republica Dominicană: “Ai o serie de reguli pe care trebuie să le respecţi şi tu, ca prezentator. Nu poţi, spre exemplu, să-ți pui în pericol integritatea fizică. Sub niciun motiv. Nu poţi practica sporturi extreme, să spunem.

După cum filmările, deloc uşoare, pot dura ore bune. Şi se pot desfăşura la orice oră din zi sau chiar din noapte, depinde şi de cerinţele producătorilor”. Fosta vedetă de televiziune s-a topit atunci de dorul soției și al celor doi copii:

“În 2020, când am prezentat Survivor, am stabilit cu producătorii că îmi vor aduce la un moment dat şi familia acolo, în Republica Dominicană. Doar că înaintea lor a ajuns COVID-ul mai peste tot şi planurile mele iniţiale au fost complet date peste cap!”, a mai adaugat Dan Cruceru, pentru playtech.ro.

  • “Nu mai am 20 de ani, ca să alerg ore bune pentru câţiva bănuţi”

Dan Cruceru precizează că îi lipsește adrenalina din televiziune, dar că încă nu a găsit un contract convenabil, mai ales din punct de vedere financiar:

“Nu mai am nici eu 20 de ani, ca să alerg ore bune pentru câţiva bănuţi. Am 40 de ani, am o familie şi o afacere, frumoase amândouă, în felul lor, şi de care trebuie să am mare grijă. Mi-e dor de sentimentul transmisiilor în direct, dar până azi nu a fost să fie. Încă aştept!”, ni s-a mai confesat fostul prezentator al emisiunii ”Survivor”.