De ce nu e bine să ai o masă dreptunghiulară în casă. Lidia Fecioru, despre lucrurile de care trebuie să scapi rapid

De ce nu e bine să ai o masă dreptunghiulară în casă. Lidia Fecioru, despre lucrurile de care trebuie să scapi rapid
De ce nu e bine sa ai o masa dreptunghiulara in casa

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a făcut o listă a obiectelor ce nu ar trebui să lipsească din locuințele oamenilor care își doresc să aibă parte de belșug și bunăstare. Specialista de la Antena 3 explică motivul pentru care nu este recomandat să ții o masă dreptunghiulară în casă.

Ce obiecte atrag ghinionul în casă

Te-ai întrebat vreodată ce tip de obiecte trebuie să ai în casă, pentru a avea parte de noroc și belșug? Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit, în exclusivitate la Antena Stars, despre acele lucruri materiale pe care este recomandat să le avem în locuință, pentru a atrage energiile pozitive și bunăstarea.

„Indiferent câte trucuri am ști sau am face, dacă nu le facem cu dorința din interior, le facem degeaba, le facem doar că sunt la modă, le facem că am auzit”, a explicat Lidia Fecioru la Antena Stars.

De asemenea, specialista a explicat felul în care mobilierul ne poate afecta starea de dispoziție. Potrivit Lidiei Fecioru, trebuie să scapi de toate mesele dreptunghiulare din casă și să optezi pentru unele ovale, menite să atragă energiile pozitive.

„În momentul în care avem o masă în mijlocul casei, aceea trebuie să fie mai ovală sau rotundă, deoarece energiile circulă. Toate colțurile mobilei pe care o avem în casă trebuie să fie mai rotunjite, pentru ca energiile negative să nu se izbească de ele.”, a mai spus expertul.

Cum poți scăpa de energiile negative

Lidia Fecioru te învață cum poți scăpa de energiile negative, folosindu-te doar de niște sârme din cupru, bănuți și clopoței.

Din 2 în 2 metri, fiecare om are în casă puncte de energie, iar acestea se numesc noduli Hatman. Tot ce trebuie să facem să scăpăm de energia negativă este să luăm două sârme simple de cupru și să le îndoim sub formă de „L”.

Apoi trebuie să umblăm prin toată locuința, iar unde acestea se vor încrucișa, înseamnă că acolo avem un nodul plus. Unde ele se duc în sens opus, acolo este minus.

Dacă vă doriți să agățați bănuți legați între ei cu un șnur pentru prosperitate, locul trebuie să fie ales cu mare atenție, deoarece niciodată nu trebuie să treci pe sub ei.

Nici clopoțeii nu se așează deasupra ușii, ci se pun într-o parte a casei, iar când treci pe lângă ei trebuie să-i zgudui puțin, pentru a avea noroc să vină banii.”, a completat specialistul conform Spynews.

Citește și Obiectele pe care să nu le ai niciodată sub pat. Aduc energiile negative în dormitor