De ce nu ar face Delia un copil, de fapt: „Frica asta nu-i permite să fie gravidă și se autoblochează”

De ce nu ar face Delia un copil, de fapt: „Frica asta nu-i permite să fie gravidă și se autoblochează”
De ce se sperie Delia să devină mamă?

Majoritatea fanilor abia așteaptă ca Delia să devină mamă. Cei care o iubesc vor să o vadă cât mai repede în rolul de mamă, dar se pare că solista ar mai aștepta până ca acest eveniment să devină realitate. Celebrul jurat de la iUmor are o mare temere atunci când se gândește la familie. „Frica asta nu-i permite să fie gravidă și se autoblochează”, a mărturisit o clarvăzătoare. Ce se întâmplă cu vedeta?

De ce îi este frică Deliei: motivul pentru care nu a a devenit mamă până acum

Carmen Harra a făcut o serie de afirmații neașteptate despre Delia, după ce s-a aflat că vedeta ar face o fetiță atunci cândva va rămâne însărcinată.

Artista a făcut un test cunoscut de majoritatea românilor care i-a arătat că va avea o fată, dar a subliniat că momentan nu este însărcinată.

Cunoscuta clarvăzătoare a oferit câteva detalii despre temerile vedetei și despre posibilitatea ca solista să fie văzută în sfârșit în rolul de mămică. Amintim că ea a împlinit 40 de ani anul acesta, iar informațiile oferite internauților i-au pus pe toți pe gânduri.

Celebra fostă artistă care locuiește de ani buni în America a dezvăluit că o frică o trage în jos pe blondină și o face să amâne momentul cel mare. Se pare că totul are legătură cu ceea ce s-ar fi întâmplat în viața ei anterioară.

,,Am mari îndoieli că va face pentru că anul ideal era, de fapt, anul trecut”

„Problema ei numărul unu este să devină mamă! Pe ea o urmărește cifra 2. Frica ei de a deveni mamă vine dintr-o viață anterioară, dintr-o experiență care nu este din viața asta. Trebuie să își învingă frica. Trebuie să facă acest copil până nu este prea târziu! Am mari îndoieli că va face pentru că anul ideal era, de fapt, anul trecut.

Cu cât trece vremea, intră într-o perioadă mult mai dificilă pentru a avea copil, dată fiind vârsta ei. Sperăm că va avea acest copil și își va rezoluționa karma asta pe care o trage în viață.

De aici și legătura incredibilă cu mama ei! Vreau să își rezolve karma asta care vine dintr-o altă viață. Vreau să treacă peste frică. E o frică ce se găsește în memoria reactivă a subconștientului, fiindcă acolo sunt toate memoriile cu care venim pe lume.

Ei îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil. Frica asta nu-i permite să fie gravidă și se autoblochează”, a dezvăluit Carmen Harra la o emisiune tv.