03 feb. 2023 | 20:50

De ce Mihai Bobonete nu mai bea alcool deloc. Decizia anunțată de juratul Românii au Talent

Monden
De ce Mihai Bobonete nu mai bea alcool deloc. Decizia anunțată de juratul Românii au Talent
Motivul pentru care Mihai Bobonete nu mai bea deloc.

Mihai Bobonete este unul din cei mai îndrăgiți oameni din stand-up-ul din România. De asemenea, el este adorat în rolul lui Bobiță din serialul românesc ,,Las Fierbinți”, dar și ca jurat în emisiunea ,,Românii au talent”. Vedeta a anunțat chiar într-un testimonial din show că a luat o decizie importantă în viața sa. Mai exact, bărbatul a hotărât să nu mai bea alcool deloc. Iată care este motivul pentru care face asta!

Motivul pentru care Mihai Bobonete nu mai bea alcool deloc: juratul de la ,,Românii au talent” a spus totul

O nouă ediție din emisiunea ,,Românii au talent’‘ le-a oferit fanilor noi destăinuiri din viața sa. Actorul celebru din serialul românesc ,,Las Fierbinți” a mărturisit că nu mai bea deloc alcool.

Cei care îl iubesc și îl urmăresc de ani buni știu că juratul este prieten cu paharul, iar datorită alcoolului și petrecerilor alături de prieteni au reușit să se nască povești pe care să le spună la show-urile lui de stand-up.

Din păcate, analizele recente făcute de Bobo i-au adus în prim-plan restricții serioase, așa că bărbatul a decis să ia măsuri și să nu mai bea alcool deloc. Cu toate astea, el se simte bine după această hotărâre și chiar se bucură de faptul că a reușit să mai slăbească puțin.

,,N-am mai băut alcool de două luni. Am făcut niște analize și mi-au ieșit foarte multe în chenar și am crezut că alea sunt bune, iar alea nu sunt bune deloc.

De când nu mai beau, mă simt mai bine. Uite că și acum sunt îmbrăcat în alb, atipic mie. Am și slăbit un pic!’’, a mărturisit acesta la testimoniale în ediția 3 de la ,,Românii au talent”.

Ce probleme mai are vedeta?

„Am și steatoză, adică mi-a crescut ficatul de la grăsime, deci eu nu beau.”, a mai declarat acesta în cadrul show-ului de talente de la Pro TV.

Medicul gastroenterolog Bogdan Mateescu a explicat ce înseamnă steatoza hepatică sau boala ficatului gras, așa cum este cunoscută în popor.

,,Ne referim la îngrășarea ficatului. În sens strict științific, steatoza hepatică reprezintă o concentrație mai mare de grăsimi în ficat, după modelul ficatului de gâscă sau de rață pe care îl mâncăm. Este mult mai bun dacă este gras, dar numai pentru a fi mâncat.

Pentru noi, dacă concentrația de grăsimi din ficat depășește o anumită limită, acest lucru se traduce prin niște analize modificate. (…) Mai toată lumea are posibilitatea astăzi să își facă o ecografie și să aflăm dacă avem un ficat gras. De pildă, omul poate să îți spună că e mai obosit. Cine nu este obosit astăzi, dar dacă ai și ficat gras și spui că ești mai obosit, doctorul îți va spune că de la ficatul gras.