De ce l-a vizitat în secret Irina Tănase pe Liviu Dragnea? A recunoscut ce s-a întâmplat, de fapt

Autor: Claudiu Surmei - 18:05, 14 iun. 2019
Irina Tănase l-a vizitat în secret pe Liviu Dragnea

Irina Tănase a dezvăluit de ce l-a vizitat în secret pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova. Iubita fostului lider al PSD a fost în vizită sâmbătă, 8 iunie 2019, iar ulterior în spațiul public au apărut informații potrivit cărora ar fi mers la el în afara orelor de program. Ea a făcut precizări prin intermediul avocatei sale.

Irina Tănase l-a vizitat în secret pe Liviu Dragnea

Despre vizita din data de 8 iunie s-a scris că ar fi avut loc în afara orelor de program, mai precis la ora 19:30. Pentru a clarifica lucrurile, Irina Tănase a trimis o adresă prin intermediul avocatei sale, în care a precizat ce s-a întâmplat de fapt.

„Menționăm că vizita pe care a avut-o doamna Tănase Irina la Penitenciarul Rahova s-a încadrat în programul de vizite prevăzut de Regulamentul Penitenciarului Rahova întrucât a fost realizată la orele 18.00 (…) În acest sens, anexăm programarea vizitei doamnei Irina Tănase, pentru data de 08.06.2019, ora 18.00, vizită care s-a realizat potrivit programării penitenciarului, adică la ora 18.00. Pe cale de consecință, nu poate exista nicio bănuială cu privire la legalitatea acestei vizite”, a dezvăluit iubita lui Liviu Dragnea.

În adresa respectivă se specifică faptul că sâmbăta trecută, la Liviu Dragnea aveau voie să meargă în vizită Irina Tănase, încă o persoană adultă, dar și doi minori.

Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv de magistrații de la Curtea Supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. În acest dosar, fostul președinte al PSD a fost găsit vinovat de infracțiunea de instigare la abuz în serviciu. El se află în perioada de carantină și așteaptă decizia cu privire la penitenciarul în care va executa pedeapsa.

Fostul președinte al Camerei Deputaților mai are o condamnare definitivă, de 2 ani de închisoare cu suspendare, primită în dosarul referendumului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI