De ce l-a ales, de fapt, Andreea Bălan pe George Burcea. Ce recunoștea în urmă cu doi ani

De ce l-a ales Andreea Bălan pe George Burcea?

Amândoi au fost alegerea ideală unul pentru celălalt, mai cu seamă că din dragostea lor s-au născut Ella și Clara. Cu toate astea, drumurile lor s-au separat. Ce recunoștea Andreea Bălan despre George Burcea în urmă cu doi ani? Cum l-a ales?

De ce l-a ales Andreea Bălan pe George Burcea?

Andreea Bălan și George Burcea au avut una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc. Din păcate, scenariul lor parcă desprins din filme avea să se încheie destul de urât. Problemele cu legea ale lui Burcea au făcut-o în cele din urmă pe solistă să fie foarte aspră atunci când venea vorba despre vizitele artistului la cele două fiice. Apele s-au calmat acum, Burcea a ales o altă abordare a situației, iar Andreea pare mai liniștită decât niciodată, pentru că și-a găsit un alt bărbat care să-i fie alături. Din păcate, grijile ei se duc acum în spre posibilele viitoare cereri ale încă actualului soț în instanță. Mai exact, solistei îi este teamă că nu va mai avea custodia exclusivă a micuțelor în urma celor prezentate în presă în ultimele 2 zile.

Cu toate astea, fanii cred că este loc de înțelegere între cei doi, pentru că o iubire atât de mare nu avea cum să le aducă războiul și în privirea fiicelor pe care le au împreună și care le-ar face rău o asemenea mutare. Mulți dintre cei care o urmăresc pe artistă pe canalul său de YouTube își amintesc de momentele liniștite dintre cei doi, dar și despre cum vorbeau unul despre celălalt, în special în clipul de mai jos (min. 11:10).

„Mi-am proiectat tot”

„Mi-am proiectat un bărbat cu care să fac o familie, care să aibă grijă de copii, care să mă susțină pe mine în carieră, care să nu vrea să mă schimbe. Mi-am proiectat toate lucrurile astea. Să fie înalt, să fie frumos, să nu știu ce. În momentul în care eu l-am întâlnit am zis: „Ăsta e!” Exact ceea ce mi-am proiectat. Și am ales și cu sufletul, dar și cu mintea”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI