De ce își dă Cristiano Ronaldo cu ojă neagră pe unghii. Daily Mail a scris despre obiceiul „împrumutat” de la luptătorii de MMA – FOTO

de: Sorin Barbu
18 04. 2023

Cristiano Ronaldo continuă să fie un personaj foarte important pentru jurnaliști, deși a părăsit Europa și s-a transferat în Arabia Saudită. Daily Mail a „investigat” în ultimele zile de ce starul portughez își „vopsește” unghiile doar cu o ojă neagră.

De ce își dă Cristiano Ronaldo cu ojă neagră pe unghii

Cristiano Ronaldo rămâne un „magnet” pentru fani și jurnaliști, deși transferul la Al Nassr l-a scos din „fotbalul mare” din Europa, oferindu-i în schimb satisfacții materiale uriașe, venitul lui anual fiind de 200 de milioane de dolari. Câteva imagini cu starul portughez au oferit din nou prilejul unor polemici. Fanii au văzut mai multe imagini în care atacantul portughez are unghiile „vopsite” cu o ojă neagră. A apărut așa chiar și când s-a întâlnit cu fostul campion mondial din UFC la categoria grea, Francis Ngannou.

Jurnaliștii de la Daily Mail au făcut eforturi importante și au aflat care este motivul din spatele acestui obicei. Au aflat că Ronaldo a apelat la această soluție pentru că vrea să fie cât mai protejat în locurile unde nu poate să poarte încălțări, în saună, de exemplu, și de unde ar putea să primească un „cadou” nedorit. Este vorba de anumiți germeni și bacterii. Metoda este folosită foarte des de sportivii din MMA, pe care regulamentul îi obligă să lupte în picioarele goale.

Cristiano Ronaldo a apărut în ziare și după ce s-a aflat că și-a contrat serios logodnica. Fotbalistul nu este foarte mulțumit că Georgina Rodriguez postează foarte des imagini în care își prezintă poșetele, bijuteriile și mașinile de lux. Din această cauză, frumoasa brunetă a primit o mulțime de critici, iar iubitul ei a decis că este momentul să „pună” piciorul în prag.

Georgina are probleme și cu „mama soacră”.Mundo Deportivo a descoperit că cele două femei nu se înțeleg deloc bine, după ce Georgina Rodriguez a decis ca un tablou imens, în care Dolores Aveiro apărea alături de fiul ei, a fost îndepărtat de pe perete și „mutat” într-un garaj. Georgina Rodriguez a pus în locul acestui tablou un portret al ei.