De ce își bagă Adela Popescu frunze de varză în sutien. Explicația aiuritoare a vedetei

De ce își bagă Adela Popescu frunze de varză în sutien. Explicația aiuritoare a vedetei
De ce își bagă Adela Popescu frunze de varză în sutien. Explicația aiuritoare a vedetei

Adela Popescu urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil și este extrem de nerăbdătoare și încântată.

De ce își bagă Adela Popescu frunze de varză în sutien

Vedeta a decis să ia o pauză de la televiziune pentru a își proteja sarcina, în contextul pandemiei de covid-19.

Prezentatoarea tv le-a dezvăluit fanilor ce făcea acum cinci ani, pe vremea asta. Adela Popescu a mărturisit și un detaliu mai intim, spunând că stătea cu frunze de varză în sutien.

„În noaptea asta, acum cinci ani, după o ploaie sănătoasă, plecam spre maternitate. Pe 11.06, la 11:06, îmi întâlneam marea dragoste, pe Alexandru.

Am niște emoții diferite anul acesta… tot ploaie, tot așteptare, tot băiețel… sigur ca am scormonit puțin prin pozele din telefon făcute atunci și am făcut o selecție și pentru voi. Așadar:

1. Ultima poza cu burtica înainte să nasc.

2. Cireșe mâncam și atunci

3. În spital, la scurt timp după naștere

4. Prima zi acasă. O celebram cum se cuvine, cu un serial ( The good wife) și ceva dulce.

V-am zis că sunt multe similitudini.

5. Tati, Radu Valcan, în acomodare

6. Cea mai sexi fotografie a mea. Zile întregi am umblat cu varza in sutien. Mi se angorjau des sânii, iar varza este recunoscută pentru efectele ei in lupta cu inflamatiile. Sa n-aud comentarii! :)))

7. Seara, la un prosecco, în grădină noastră, obosiți, dar fericiți.

De cele mai multe ori eram doar obosiți.

8. Te iubesc, dragostea mea! ”, a scris Adela Popescu pa pagina ei de Facebook, alături de mai multe fotografii din urmă cu câțiva ani.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea încă un băiețel

Prezentatoarea are deja doi băieți și se pregătește să îl aducă pe lume pe cel de-al treilea. Ea a spus că și-a dorit foarte mult acest copil. Când a făcut anunțul că este gravidă, ea a vorbit despre faptul că va avea trei băieți, dar și despre cum a reacționat Radu Vâlcan.

„Soțului meu îi place mai mult de mine însărcinată. Cel mai amuzant lucru este că avem tot băiat. Acum, tot cât investești în ei, în educația lor, dacă nu iau o nevastă care să te placă, adio!

Mi-a plăcut reacția soțului meu după ce am venit de la analize: acum o să avem 4 copii. Pentru că mai încercăm până ne iese o fetiță, ai prins-o, Cove, pe asta? Mulți mă întreabă: dar sigur nu este fetiță? Decât un băiețel… așa, mai bine un băiețel onest. Uite, Laura Cosoi are două fetițe, are și ea nevoie de gineri”, a anunțat Adela Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI