De ce este singură Anca Dinicu. Actriţa a recunoscut fără să stea pe gânduri: „Sunt capricioasă”

de: Andrei Simion
30 03. 2023

S-a aflat de ce este singură Anca Dinicu. A mărturisit totul chiar ea, joi, 30 martie, în direct la televizor. Actrița nu s-a sfiit să recunoască faptul că este ceva mai capricioasă, astfel încât nu poate să accepte orice fel de bărbat alături de ea. Mai mult decât atât, în ultimele luni s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Cum se simte Anca Dinicu după operație

Pe Anca Dinicu o știi, fără îndoială, din serialul „Băieți de oraș”, difuzat de Antena 1, sau din „Vlad”, de la PRO TV. În ambele programe televizate, actrița joacă roluri care vor rămâne multă vreme în istorie. Mai este cunoscută și pentru implicarea sa în proiectul „Haita de acțiune”, despre care a vorbit joi, 30 martie.

Nu este o noutate că Anca Dinicu se confruntă cu dificultăți din cauza sănătății sale. Majoritatea, pe fondul unor complicații de la nivelul genunchiului. Artista are probleme cu rotula. Practic, aceasta îi sare, chiar și dacă stă în picioare. La ultima consultare cu medicii, româncăi i s-a transmis că ligamentele nu o mai ajută.

Anca Dinicu s-a operat încă o dată la genunchi. Într-o intervenție pentru presa românească, actrița a sugerat că se simte binișor, chiar dacă este încă în perioada de recuperare. În ceea ce privește activitatea sa profesională, a explicat că acum colaborează pentru filmul „Haita de acțiune”. În viitor, se va implica în mai multe proiecte noi.

„Cu încrederea în mine nu sunt unde trebuie. Probabil că treaba asta mi-a insuflat-o mama, care m-a ținut mereu cu picioarele pe pământ, ca să nu-mi iau nasul la purtare. Cu siguranță e mândră de mine, dar a știut să mă învețe să nu fiu buricul pământului. Asta e cel mai bine. N-am încredere în mine întotdeauna. Dar dacă mă duc la un casting, prefer să nu am așteptări, ca să nu rămân dezmăgită”, a spus Anca Dinicu, joi, 30 martie.

De ce este singură Anca Dinicu, de fapt

Cătălin Măruță a vorbit cu actrița și despre latura romantică a vieții sale. Frumoasa artistă a fost implicată într-o relație cu un bărbat de care s-a despărțit la scurt timp după ce a cerut-o în căsătorie. Nimeni nu știe, concret, care a fost motivul sepărării. Cert este că acesteia nu i-a plăcut „show-ul” pe care l-a făcut fostul său iubit, când i-a oferit inelul.

Anca Dinicu a refuzat respectiva cerere în căsătorie. În emisiunea lui Cătălin Măruță, a dezvăluit că este, în continuare, singură. Actrița a recunoscut, râzând, că este capricioasă. Mai mult decât atât, pe fondul problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă, nu a avut mult timp la dispoziție pentru a se concentra asupra vieții sale romantice.

„Nu există (iubit – n.r.). Da, sunt singură. Pe cuvântul meu de onoare! (Cătălin Măruță: De ce?) Pentru că sunt capricioasă. Am fost și imobilizată o perioadă. Dacă am stat trei luni în sufragerie și la fizioterapie… Unde să găsesc?! Spune tu!”, s-a exprimat Anca Dinicu, la PRO TV.

Citește și: Mihai Bendeac a postat o poză indecentă cu Anca Dinicu. Imaginea a făcut înconjurul României FOTO

În ultimii ani, actrița a fost nevoită să treacă prin numeroase intervenții chirurgicale, din cauza problemelor de la genunchi.