De ce ar fi fost ucisă doctorița din Brăila, de fapt. Detalii șocante ies la iveală abia acum

de: Ștefan R. Apostol
31 07. 2024

Lucrurile par a lua un alt traseu în cazul crimei din Brăila. În mai puțin de 24 de ore au apărut noi detalii șocante, în care s-ar stabili de ce ar fi fost ucisă doctorița din Brăila, de fapt.

Noi detalii șocante ies la iveală abia acum

Ultimele informații furnizate de sursele judiciare aduceau în discuție un potențial nou suspect în acest caz. Motivul, probe de ADN regăsite sub unghile doctoriței din Brăila.

Principalul suspect se afl și la această oră în custodia organelor de anchetă, dar nu se exclude și varianta unui al doilea suspect, care s-ar fi aflat în cabinetul în care a fost ucisă doctorița din Brăila.

Maricel Mihai, principalul suspect în crima de la Brăila

Pe de altă parte, conform unor noi date publicate de infobraila.ro, s-ar fi aflat care este mobilul acestei crime.

De ce ar fi fost ucisă doctorița din Brăila, de fapt?

Publicația citată, pe lângă certitudinea faptului că principalul suspect, Maricel Mihai, este vinovat de uciderea doctoriței, aduce în discuție și de ce ar fi fost ucisă, e fapt, doctorița din Brăila. Astfel, ajungem la concluzia că, de fapt, se complică ancheta în cazul crimei din Brăila.

În opinia jurnaliștilor brăileni, care spun că s-ar afla în posesia unor noi date în acest caz, mobilul și motivul ar fi, de fapt, recuperarea taxei de protectie:

„(…) dr. Marin Gavril era speriată de recuperatorii de taxe de protecţie, unii dintre aceştia grupaţi în jurul familiei criminalului prins de autorităţi.

Biata femeie a plătit multă vreme taxe interlopilor care controlează zona, dar după ce acestea au depăşit, în timp, 10 miliarde de lei vechi, femeia a refuzat să mai plătească.

Mai mult, a luat decizia să îşi ia o armă, pe care, din păcate, deşi o avea la ea, nu a mai apucat să o folosească.”, scriu cei de la infobraila.ro.

Maricel Mihai are o vilă de peste 1 milion de euro, și 10 termene penale

După ce s-a aflat care este numele presupusului criminal al doctoriței din Brăila, și asta datorită unor informații scurse de către fostul șef al IPJ Brăila, Cătălin Chivu, aceeași publicație mai scoate în evidență faptul că Maricel Mihai nu este atât de sărac, pe cât pare, și că ar fi încălcat legea de mai multe ori.

Jurnaliștii brăileni mai adaugă faptul că are deja „10 termene în dosarul în care era judecat pentru conducere fără permis.

Din aceleași informații mai reiese că Maricel Mihai ar deține o vilă de cel puțin 1 milion de euro, iar din datele ANAF, nu ar fi plătit niciun fel de taxe sau impozite către stat.