De ce a votat-o Elena în consiliu pe Xonia la Survivor România 2022. S-a aflat tot adevărul

De ce a votat-o Elena în consiliu pe Xonia la Survivor România 2022. S-a aflat tot adevărul
Xonia, eliminare de la Survivor Romania 2022

La primul consiliu de la Survivor România 2022 a fost Xonia a fost nominalizată spre eliminare, alături de Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu. Elena Chiriac a fost cea care a votat-o pe Xonia, ea primind apoi cele mai puține voturi din partea publicului, motiv pentru care a fost eliminată din emisiune.

De ce a votat-o Elena în consiliu pe Xonia la Survivor România 2022

După această eliminare neașteptată au ieșit la iveală mai multe informații, aflându-se și motivul pentru care Faimoasa a fost propusă spre eliminare de către Elena Chiriac, la primul consiliu care a avut loc în emisiunea Survivor România 2022. Cel care a făcut dezvăluirea este chiar Cucu, cel care a mai dezvăluit că între el și Elena s-ar fi legat o relație, care însă s-a terminat rapid.

Vezi AICI dezvăluirile făcute de Cucu în emisiunea La Măruta, despre relația secretă cu Elena Chiriac! Cucu, și el fost concurent la Survivor România, a susținut că Elena ar fi văzut în Xonia o adevărată rivală, motiv pentru care a dorit să o elimine.

„Se vedea că ea își dorește să ramână, (n.red. Xonia) vedeam o evoluție. Roxana Ciuhulescu s-a plâns de probleme de sănătate după trei zile. Și eu, daca eram în locul Elenei, o votam pe Xonia, e strategie până la urmă”, a comentat Cucu în ediția de azi a emisiunii La Măruță.

„Xonia a fost revelația echipei”

În platoul La Măruță au mai participat și două prietene ale Xoniei, care au dezvăluit că, în ciuda problemelor de sănătate pe care le are Xonia, aceasta nu a dorit să se victimizeze în fața publicului, menționându-le.

„Pot să zic ca ea era foarte emoționată își dorea să mai rămână. Nu-i vine sa creadă ca a fost eliminată. Ea are niște probleme de sănătate, dar nu pe partea fizică, si nici nu se victimizează. Ar fi putut fi o concurență puternică pentru Elena. Xonia este o învigătoare, publicul nu a ajuns să o cunoască”, a spus una dintre prietenele blondinei.

Și Albert Oprea, fostul Războinic de la Survivor România 2021, a fost uimit de plecarea Xoniei, o concurentă pe care a considerat-o drept o „revelație”, întrucât nu se aștepta să dea dovadă de atâta dorință de luptă pe traseu.

„Xonia a fost revelația echipei, nu mă așteptam la ea pe traseu (n.red. să se descurce așa bine), se vedea dorința”, a spus și Albert Oprea.

Survivor România 2022 se vede la Pro TV, din 16 ianuarie 2022.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI