De ce a refuzat Pepe să-și ajute sora în industria muzicală. Tânăra și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri neașteptate

De ce a refuzat Pepe să-și ajute sora în industria muzicală. Tânăra și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri neașteptate
De ce Pepe a refuzat să-și ajute sora în industria muzicală?

Care este motivul pentru care Pepe a refuzat să-și ajute sora să intre în industria muzicală? Tânăra a vorbit foarte trasparent despre acest subiect contorversat. Ce mărturii neașteptate a făcut fata?

Pepe a refuzat să-și ajute sora în industria muzicală. Care este motivul?

Rebeca Pascu a fost foarte transparentă și a venit în prim-plan să-și spună povestea și nemulțumirile. Tânăra nu s-a abținut din a le trimite cuvinte dure tatălui și fratelui. Adolescenta are norocul de a avea un frate talentat și desigur afinitatea pentru muzică moștenită chiar de la tată, dar cu toate astea niciunul dintre ei nu o ajută să facă niște pași siguri în industrie.

Aceasta a povestit cu durere în suflet că își dorește să cânte, dar toată lumea îi întoarce spatele chiar și când ea le cere un simplu sfat. Rebeca nu are susținere de niciun fel, deși se consideră ambițioasă și dornică să își formeze un viitor stabil în domeniul artistic.

Toată lumea i-a întors spatele

Ion ‘Talent’ nu este de acord cu marele ei vis, iar el i-a spus că nu are ce să caute în industria menelelor. Refuzul categoric al părintelui său a supărat-o teribil, dar cu toate astea nu se oprește aici și vrea să se ridice pe propriile forțe pentru a demonstra tuturor că poate face tot ce își propune și de una singură. 

Fata a început deja cursurile de canto și merge și la concursuri de muzică, timp în care muzicienii familiei nu o sfătuiesc. Ea s-a gândit că toți ar fi fericiți de faptul că talentul a fost moștenit și de aceasta, dar nu este așa, spune sora lui Pepe:

„Mi-a pus piedici, eu l-am rugat să mă pună în contact cu DeSanto, să pot merge la el la studio. Am fost, am tras o piesă și apoi s-a dus tata și i-a zis că nu vrea ca fata lui să colaboreze cu maneliști.”

De ce nu este de acord Ion Pascu?

„El nu vrea să cânt manele, chiar dacă el face parte din această industrie. El crede că o femeie, în lumea asta, se integrează mai greu decât un bărbat, dar eu nu cred că este așa. O femeie își poate câștiga respectul în această industrie, plus că eu nu l-am făcut niciodată de rușine, nu a auzit niciodată ceva rău de mine. Nu așa se procedează.

Mi-aș fi dorit să fie în spatele meu și să mă protejeze, mai ales că tata este cunoscut. Acest lucru mi-ar fi dat curaj, încredere. Dacă ar fi vrut ca eu să fiu protejată, ar fi trebuit să fie el protecția mea. Pepe nu mă ajută cu absolut nimic… din contră, atunci când îi mai trimiteam piesele mele, îmi spunea continuu că mai am de lucrat”
Rebeca Pascu (Sursa: cancan.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI