De ce a pierdut Simona Halep la Madrid, de fapt. S-a aflat acum motivul: ”Nu am văzut-o niciodată să joace așa!”

De ce a pierdut Simona Halep la Madrid, de fapt. S-a aflat acum motivul: ”Nu am văzut-o niciodată să joace așa!”
De ce a pierdut Simona Halep la Madrid?

Care este motivul pentru care Simona Halep a pierdut la Madrid? Iată noi explicații pentru înfrângerea campioanei noastre în turneul pe care fanii sportului alb l-au așteptat cu sufletul la gură!

Motivul înfrângerii Simonei Halep la Madrid

Simona Halep care ocupă locul 3 în clasamentul WTA a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Madrid. Aceasta a a părăsit competiția după ce a fost învinsă în trei seturi de Elise Mertens (25 de ani, 16 WTA), scor 6-4, 5-7, 5-7.

Simo a cedat după un meci de mare luptă în fața jucătoarei pe care a mai avut ocazia să o întâlnească în teren de-a lungul timpului de nu mai puțin de patru ori. Patrick Ciorcilă a intervenit în cadrul unei emisiuni de specialitate cu noi explicații în dreptul eșecului sportivei românce.

Fostul jucător de tenis și directorul Winners Open în vârstă de 24 de ani a răms uimit de nivelul etalat de Mertens în meciul contra contănțencei. Tânărul a declarat că a fost o evoluție impresionantă pe teren și că totul a contat în doar câteva mingi. Totul a depins foarte mult de starea de spirit, energie și de cum i-a fost ziua, susține Ciorcilă.

„Mi s-a părut un meci foarte, foarte bun. Chiar mi s-a părut că Simona a jucat un meci extraordinar, dar eu n-am văzut-o niciodată pe Mertens să joace așa! Parcă a fost o finală de Grand Slam, așa s-a jucat. A fost vorba de câteva mingi. Mertens e în TOP 20. Diferența dintre primele 5 jucătoare și următoarele 15-20 e foarte mică. Depinde mai mult de cum îți e ziua, cum te-ai trezit dimineața, cum ești fizic. Sper să o vedem pe Simona Halep la Roma și la Roland Garros luând din nou un titlu”
Patrick Ciorcilă (Sursa: GSP Live)

Schimbări pe bandă rulantă făcute de campioană

Simona continuă șirul schimbărilor în viața sa care pare că nu a fost deloc pusă pe pauză, deși contextul ar fi idicat ca asta să fie opțiunea sportivilor. Jucătoarea de tenis în vârstă de 29 de ani l-a readus în echipa ei pe Daniel Dobre, care va lucra alături de australianul Darren Cahill.

„Darren și-a dorit mult să continue cu Daniel Dobre, dar la un moment dat ajunsesem să simt nevoia de o schimbare, nici eu nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui, nici el nu mai știa cum să mă abordeze și am decis să întrerupem colaborarea”, a detaliat sportiva.

  • Competiții jucate sub bagheta lui Daniel Dobre

Turneul Campioanelor: faza grupelor
Beijing – turul 2
Wuhan – turul 3 (abandon)
US Open – turul 2
Cincinnati – turul 3
Rogers Cup – sferturi
Wimbledon – câștigătoare
Eastbourne – sferturi
Roland Garros – turul 4
Roma – turul 2
Madrid – finală
Miami – semifinale
Indian Wells – turul 4
Dubai – sferturi
Qatar – finală
Australian Open – turul 4
Sydney – turul 2.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI