De ce a fost bătut Stephan Pelger la Cannes şi ce s-a întâmplat cu agresoarele lui. Designerul, lovit grav

de: Oriana Popescu
08 06. 2023

Pe când se afla la Cannes, se pare că Stephan Pelger a fost agresat în plină zi de niște tinere domnișoare. Designerul a fost lovit grav, iar întreg incidentul l-a marcat profund pe creatorul de modă.

Designerul, la un pas de moarte din cauza unor domnișoare misterioase

În urmă cu ceva timp, pe când Stephan Pelger era în vacanță și se plimba pe frumoasele străzi din Cannes, acesta a fost luat prin învăluire de niște femei și astfel, celebrul designer a fost bătut și jefuit în plină stradă.  Designerul s-a ales cu răni groaznice, care l-au desfigurat complet.  A fost nevoit luni de zile să lipsească de la evenimentele mondene, pentru că fața lui era distrusă. Astfel că, Stephan Pelger nu a dorit să le lase nepedepsite pe agresoarele lui.

„Au fost judecate, au fost închise. Au câte două dosare. Unul este procesul pentru malpraxis de la spitalul din Nisa și procesul civil, pentru daune. Nu vreau să mă îmbogățesc sub nicio formă în urma acestui eveniment, însă nici să ies în pierdere nu vreau.”, a declarat designerul pentru perfecte.ro

Designerul petrecea mai mult timp în avion decât acasă

În urma acestui incident, Stephan Pelger a fost nevoit să plece și de mai multe ori pe săptămâna la Cannes pentru a-și rezolva toate problemele cu agresoarele lui, care au fost judecate pentru tentativă de omor, iar celebrul designer a fost la un pas de moarte. Astfel, tânărul a depus toate eforturile necesare, și cum timpul lui e prețios, Stephan Pelger a cerut și daune morale.

,,Am fost nevoit să merg la fiecare înfățișare. Ajungeam dimineața la București și mă suna avocata să mă urc din nou în avion cu destinația Cannes. Am stat față în față cu ele, ca în filme. Ele erau în spatele unui perete de oglinzi, cu cătușe la mâini. Au fost judecate pentru tentativă de omor, un delict grav.

,,De aceea am cerut daune. Am cheltuit foarte mulți bani pe aceste procese. Am zburat în câteva săptămâni și de 22 de ori de la București la Cannes.”, a mai spus Stephan Pelger.

Citește și: Cine a fost Stephan Pelger. Povestea tristă de viață a designerului: fusese înfiat șa vârsta de un an. Cum ajunsese să ia zeci de pastile pe zi