De ce a fost arestat Ion Dolănescu din cauza Nadiei Comăneci. Povestea care s-a aflat acum (exclusiv)

De ce a fost arestat Ion Dolănescu din cauza Nadiei Comăneci. Povestea care s-a aflat acum (exclusiv)
De ce a fost arestat Ion Dolănescu din cauza Nadiei Comăneci

S-a zvonit multă vreme că Ion Dolănescu și Nadia Comăneci ar fi fost protagoniștii unei idile. Cu certitudine, însă, ”Zeița de la Montreal” i-a rămas în suflet, fie ce tip de dragoste ar fi purtat pentru ea. Iubirea neîmplinită l-a adus și într-o ipostază surprinzătoare, în cătușe.

Ion Dolănescu, arestat din cauza Nadiei Comăneci

De-a lungul timpului, au curs râuri de cerneală despre posibila relație dintre cei doi, dar nimeni nu a putut desluși misterul dintre regretatul solist și sportiva. Relația lor ar fi fost una foarte discretă. Deși se învârteau în aceleași cercuri și participau la aceleași petreceri, cei doi nu s-au afișat niciodată în calitate de iubiți.

Totuși, Nadia și cântărețul ar fi avut un loc unde se ascundeau de ochii curioșilor, anume casa unui fin de-al artistului care locuia lângă Focșani. După patru ani, legătura dintre ei s-a rupt când Nadia a fugit peste ocean.

La 32 de ani de la plecarea gimnasei din România, Dragoș Dolănescu, unul dintre fiii interpretului, a făcut dezvăluiri inedite despre raportul dintre Nadia și Ion Dolănescu. 

„Tata a adorat-o pe Nadia, îmi spunea mereu că e steaua lui. A fost foarte trist după plecarea Nadiei din țară și cred că toată viața i-a rămas gândul la ea”, a spus Dragoș Dolănescu pentru Impact.

Ultimele ore ale presupusului cuplu

„Tata mi-a povestit, cu câțiva ani înainte de a muri, despre Nadia Comăneci, vorbea foarte frumos despre ea, o numea steaua mea, o aprecia și ca femeie și ca sportivă. Despre relația lor sufletească nu a dorit să spună mai multe, pentru că Ion Dolănescu era un adevărat cavaler, un domn, nu se lăuda la nimeni cu iubirile lui. Nadia a plecat din casa tatălui meu, în acea seară, când a decis să fugă din România, avea multe emoții, se temea să nu fie prinsă.

A fost o despărțire dureroasă. După ce s-a aflat, a venit Miliția și i-a luat pe tata și pe mamaie Didina la secție, i-au ținut timp de trei zile, ca să spună tot ce știu despre Nadia. Tata a fost foarte trist după plecarea Nadiei și cred că toată viața i-a rămas gândul la ea”, a mai povestit fiul cântărețului de muzică populară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI