De ce a divorțat, de fapt, Brigitte Pastramă de Ilie Năstase. Acum s-a aflat adevărul

Brigitte Pastramă vorbeşte despre cauza divorţului de Ilie Năstase

Mariajul cu multe probleme, suişuri şi coborâşuri a ţinut opt ani, dar s-a terminat în doar 10 minute, în faţa judecătorilor. Deşi speculaţii despre motivul despărţirii au fost multe, abia acum s-a aflat de ce a divorţat, de fapt, Brigitte Pastramă de Ilie Năstase.

Motivul pentru care Brigitte Pastramă şi Ilie Năstase au divorţat

Dacă în 2010 stăteau fericiţi în faţa ofiţerului de stare civilă, opt mai târziu, Brigitte Sfăt (Pastramă) şi Ilie Năstase erau în sala de judecată pentru unul dintre cele mai mediatizate divorţuri din România. În urma discuţiilor de la tribunal, cei doi au semnat o convenţie prin care bruneta a rămas cu numele şi doar cu lucrurile cumpărate în căsnicie. Astfel, actuala soţie a lui Florin Pastramă a “câştigat” câteva imobile, genţi şi pantofi de lux.

Deşi s-au spus multe despre motivul divorţului, abia acum s-a aflat adevărul. Brigitte a recunoscut ce s-a întâmplat între ea şi fostul tenismen în cadrul show-ului de pe Antena Stars. Cu lacrimi în ochi, vedeta a povestit că, în ciuda problemelor dintre ei, a sperat până în ultima clipă că Ilie Năstase se va schimba iar căsnicia va fi una fericită.

„S-a purtat urât cu mine și mi-a făcut ce mi-a făcut. De aia mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Eu nu am văzut diferența de vârstă. Eu m-am îndrăgostit de el. Pentru mine a fost ca un zeu, după bătăile pe care mi le dădea Ovidiu. Ilie a pierdut în fața mea pentru că m-a înșelat și nu a fost corect cu mine.

Și am vrut să mă răzbun. Iar eu de aia m-am purtat urât cu el. Nu există compromis. Eu puteam să fiu fericită și să am totul. Dar eu am lăsat totul pentru că nu am vrut să fie compromis. Am știut că e așa, dar am crezut că se va schimba pentru mine și se va pocăi pentru mine”, a declarat Brigitte.

Brigitte Pastramă de Ilie Năstase, pe vremea când erau căsătoriţi
Brigitte Pastramă şi Ilie Năstase, pe vremea când erau căsătoriţi

Brigitte şi Ilie Năstase, divorţ cu “peripeţii”

Deşi cea care a depus actele pentru separarea oficială a fost Brigitte, aceasta a cântărit săptămâni la rând decizia finală, mai ales că Ilie Năstase începuse să îşi schimbe atitudinea faţă de ea. După o aventură pe care bruneta a avut-o cu Cătălin Cazacu, fostul tenismen a dorit să îi recâştige inima.

“Ilie la început nu mi-a făcut cadouri, mi-a cumpărat un ceas, de mine s-a spus că sunt prost îmbrăcată şi că am făcut puşcărie. Și de frustrare am început să mă operez, la sâni mi-am pus implanturi. M-am hotărât să fiu un alt om, să fiu cea mai bună variantă a mea, eu îl am pe Dumnezeu.

Am hotărât ca Ilie să nu mai conteze aşa de mult pentru mine. Anul trecut l-am petrecut în spital operându-mă estetic. Cine m-ar fi iubit, m-ar fi iubit oricum. Cine te apreciază, te apreciază pentru ceea ce eşti în interior.

M-a înşelat pentru că nu am pus preţ pe mine. El îşi iubea fosta soţie când l-am cunoscut. El mă vedea o femeie deşteaptă şi capabilă. El a văzut ceva asemănător în mine cu fosta sa soţie.

Îmi doream un copil cu el, dar Ilie i-a promis fostei soţii că nu o să facă un copil cu mine. Ea l-a pus să semneze acte că o să-i rămână ei casa. Eu vreau să fiu fericită. Am avut o relaţie cu un alt bărbat, Ilie mi-a tot scos ochii. Când şi-a dat seama că mă poate pierde, atunci am început să am valoare pentru el”, declara, în urmă cu doi ani, Brigitte, la „Acces Direct”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI