De ce a cerut Oana Mizil ordin de protecție, de fapt. Marian Vanghelie zice că nu a bătut-o EXCLUSIV

De ce a cerut Oana Mizil ordin de protecție, de fapt. Marian Vanghelie zice că nu a bătut-o EXCLUSIV
Oana Mizil a cerut ordin de protecție

România trece în aceste zile de la un scandal la altul. Bucureștiul se confruntă cu scandalul gunoaielor în Sectorul 1. Acum mondenul românesc are partea lui de scandal. Informația acestei zile este cearta și, posibil violențele, dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie. Oana Mizil a ajuns sâmbătă noaptea la Spitalul Elias, se presupune în urma unei altercații cu Marian Vanghelie. În acest caz s-au autosesizat și organele de poliție. Reprezentanții IPJ Ilfov au declarat pentru Impact că deja există un dosar penal pe numele fostului edil de la Sectorul 5.

Oana Mizil a cerut ordin de protecție

Deși informațiile sunt ambigue, ceea ce se știe clar este prezența la Spitalul Elias în noaptea de sâmbătă a soției lui Marian Vanghelie, Oana Mizil. Reprezentanții spitalului ne-au declarat că nu a necesitat spitalizare și că, după externare, Oana Mizil a cerut să fie dusă la IML.

Deși nu a fost nevoie de internare, aceleași surse spun că reprezentanții poliției Snagov ar fi emis un ordin de protecție pe numele lui Marian Vanghelie, ordin cerut chiar de Oana Mizil. Datele au fost, ulterior, confirmate printr-un comunicat emis de Poliția Snagov:

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său. Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, se arată în comunicatul traansmis de autorități.

”Ne-am certat, asta se întâmplă în orice cuplu”

La primele ore ale acestei zile, Marian Vanghelie, soțul Oanei Mizil, a decis să vorbească despre cele întâmplate. În versiunea sa, Oana Mizil a avut o stare de leșin, după ce, într-adevăr s-ar fi certat. Fostul edil spune că nu a fost vorba de niciun fel de violență, ci doar o ceartă și o discuție mai aprinsă.

”Ne-am certat, asta se întâmplă în orice cuplu. Am sunat eu salvarea pentru că i s-a făcut rău. I-a scăzut tensiunea. Are probleme cu tensiunea. A cerut atunci ordin de protecție, să nu vină acasă. În acea noapte s-a dus și a dormit la o mătușă, la un unchi.

Poliția nu a fost chemată de ea, ci de spital. Așa este… s-au autosesizat din oficiu. Nu a fost agresivitate fizică, doar verbală. Acum suntem împreună. Peste vreo 2 zile, dacă vreți, vă trimit o poză cu noi doi, de la mare”, ne-a spus Marian Vanghelie, în exclusivitate pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI