De ce a ales soțul Andei Adam numele de familie al artistei. Motivul surprinzător pentru care a luat această decizie

de: Ana Trotea
07 07. 2024

Anda Adam și Joseph au dezvăluit motivul pentru care el a ales numele de familie al artistei, o decizie mai puțin obișnuită. Cuplul, care s-a format în vara anului 2021 și s-a căsătorit civil în urmă cu un an, urmează să se căsătorească religios anul viitor. Amândoi au fost anterior căsătoriți și au câte o fetiță din relațiile anterioare.

Motivul pentru care Joseph a preluat numele Andei Adam

Anda Adam a explicat cum au ajuns la decizia ca Joseph să ia numele ei de familie. Propunerea a venit din partea ei și a fost acceptată de Joseph pentru a-i sprijini cariera. Artista a menționat că numele „Joseph Adam” are o rezonanță mai puternică și este mai potrivit pentru o carieră în actorie.

„Da, el a preluat numele meu. Ne-am gândit că, dat fiind faptul că Joseph și-a început cariera în domeniul filmului, numele Adam are o rezonanță mai bună și se potrivește mai bine unui actor. Am decis împreună că ‘Joseph Adam’ sună ca un nume de scenă. Joseph a fost de acord, spunând că numele meu îi va fi util în carieră. Avem multe proiecte în derulare și vom oferi mai multe detalii despre acestea anul viitor. Joseph Adam mi s-a părut un nume ideal pentru cariera lui în cinematografie”, a declarat Anda Adam pentru Spynews.ro.

Joseph, soțul artistei, a subliniat că ei formează un cuplu modern care nu se lasă influențat de normele tradiționale. El a explicat că a adoptat numele de familie al Andei deoarece aceasta este o persoană publică, iar acest lucru îi aduce anumite avantaje.

„Suntem un cuplu modern. Nu ne conformăm tradițiilor vechi. Anda este o persoană cunoscută și am decis să iau numele ei. Sună bine cu Joseph”, a adăugat Joseph Adam.

Anda Adam, nuntă fastuoasă 

Cuplul a planificat o nuntă fastuoasă, lăsând foarte puțin la întâmplare. Ei au angajat o echipă dedicată pentru a se asigura că fiecare detaliu este perfect conform dorințelor lor. Nunta, inspirată din stilul libanez, implică investiții considerabile în aranjamente de lux, rochii spectaculoase pentru mireasă și un tort neobișnuit.

Ana Haralambie, organizatoarea evenimentului, a menționat că astfel de nunți pot costa între 200.000 și 300.000 de euro, iar uneori chiar mai mult, în funcție de preferințele mirilor.

„Mirii și-au dorit foarte mult un stil libanez, un stil oriental care presupune că se investește tot ce au în evenimentul respectiv. Este un stil care îi definește… În mod normal, nunțile libaneze costă de la 200.000-300.000 de euro în sus”, a declarat Ana Haralambie pentru sursa citată.