De ce a ajuns Anca Serea de urgență la spital. Informații de ultimă oră, în ce stare se află acum

De ce a ajuns Anca Serea de urgență la spital. Informații de ultimă oră, în ce stare se află acum
Medicii i-au facut mai multe analize amanuntite

Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Soția lui Adi Sînă a trecut prin momente cumplite și a ajuns pe mâna medicilor pentru investigații amănunțite, după ce a acuzat o stare de rău. Cadrele medicale i-au făcut un CT cranian și mai multe analize pentru a afla ce a pățit și de ce s-a simțit atât de rău. Soția lui Adi Sînă a ajuns marți dimineața la spital, după ce nu s-a putut ridica din pat din cauza stării de rău. Vedeta a petrecut o noapte în grija medicilor.

Anca Serea a ajuns la spital, pe perfuzii

Anca Serea a acuzat amețeli puternice și ca să se ridice din pat a fost nevoie ca soțul ei să o ajute. Au mers împreună la spital, unde medicii i-au făcut un CT cranian și mai multe investigații. De 1 Decembrie, prezentatoarea de la Prima Tv le-a spus fanilor că acum se simte mai bine.

Cu toate acestea, vedeta are nevoie de odihnă și mult somn pentru a își reveni complet.

“Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul.

Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă”, a spus Anca Serea pe Instagram.

Problemele de sănătate continuă pentru soția lui Adi Sînă. Ea a fost diagnosticată cu anemie severă în urmă cu mai mult timp. Pentru că nu a știut ce i se întâmplă acum, vedeta a crezut că a făcut covid-19, așa că și-a făcut două teste, dar ambele au ieșit negative. 

Acolo, medicii i-au pus perfuzii și i-au făcut mai multe analize, apoi au lăsat-o să plece acasă.

“Am făcut multe investigații, perfuzii și azi mă simt mult mai bine cu excepția somnului”, a spus vedeta.

Vedeta are probleme de sănătate de mult timp

Nu este prima oară când Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate. Ea suferă de o anemie severă, încă din adolescență, agravă de sarcinile multiple pe care le-a avut.

Anemia mea este foarte veche şi s-a acutizat cu sarcinile şi naşterile. Din păcate, anul trecut am avut hemoglobina 4.6 şi feritina (depozitul de fier) 0. Am făcut transfuzie şi acum lupt să o ţin sub control.

Cele mai frecvente simptome ale anemiei sunt oboseala, ameţeala şi pierderea vederii timp de câteva secunde.

Aceste simptome se manifestă de obicei atunci când afecţiunea ajunge într-un stadiu avansat. Din acest motiv, de cele mai multe ori anemia uşoară se descoperă întâmplător.

Eu oboseam foarte uşor, eram somnolentă, aveam vertij, lipsă de concentrare, fără energie… urcam un etaj şi după simţeam nevoia să mă aşez”, povestea vedeta în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI