Data de lansare a noului Iphone 13 pe piața din America și cea din România

Noul iPhone 13 de la Apple vine în această toamnă. Iată ce știm până acum și care este data de lansare a noului Iphone 13 pe piața din America și pe cea din România.

Iphone 13 – lansare pe piața din America și cea din România

Lansarea iPhone 13 pare să fie în curând, conform zvonurilor și speculațiilor. Apple nu a stabilit încă o dată pentru lansarea noului iPhone 13, însă data tradițională a lansării va fi în septembrie 2021, ținând cont de lansările din anii anteriori.

Analizând constant zvonurile și speculațiile, acestea ne oferă o imagine mai completă a aspectului noului iPhone 13 și a caracteristicilor sale de top. Din tot ce am auzita până acum, iPhone 13 este pregătit să ofere un afișaj LTPO de 120Hz pe ambele modele Pro, o durată de viață îmbunătățită a bateriei și upgrade-uri substanțiale la camerele foarte importante. Aceasta include un nou mod video portret și un mod astrofotografic. În plus, iPhone 13 ar putea avea capacități de comunicații prin satelit (deși această caracteristică poate fi doar pentru situații de urgență).

Lansarea noului Iphone 13

În ceea ce privește designul iPhone 13, am auzit că are crestături care se vor micșora în cele din urmă la fiecare model. Ne așteptăm la patru modele, la fel ca la iPhone 12. 

Potrivit tomguide.com, iată tot ce se știe în momentul de față despre noului Iphone 13: 

 • Patru modele iPhone 13 la aceeași dimensiune iPhone 12, astfel: iPhone 13 mini (5.4 inch), iPhone 13 (6.1 inch), iPhone 13 Pro (6.1 inch), iPhone 13 Pro Max (6.7)
 • Crestătură mai mică la toate cele patru modele 
 • Cip Aion B15 mai rapid
 • 5G îmbunătățit cu noul modem 
 • Funcție de astrofotografie și videoclip în modul portret 
 • Rata de reîmprospătare dinamică de 120Hz pentru afișajele modelului Pro 
 • Afișaj permanent 
 • Capacitate de comunicații prin satelit pentru texte de urgență 
 • Obiectiv ultrawide îmbunătățit la modelele Pro 
 • Se așteaptă baterii mai mari pentru toate cele patru modele de iPhone 13
 • Preturi le se pare că vor rămâne apropiate de cele de la iPhone 12: 699 dolari (pentru iPhone 13 mini), 799 dolari (pentru iPhone 13), 999 dolari (pentru iPhone 13 Pro), respectiv 1.099 dolari (pentru iPhone 13 Pro Max).

Nu știm exact dacă zvonurile se vor adeveri, dar mai este foarte puțin timp până la lansare și vom vedea exact cât de bine se prezintă noul iPhone 13.

Iphone 13 – lansare în America și România

Potrivit sursei de mai sus, evenimentul Apple, respectiv lansare noului Iphone 13 în America și în România este prevăzut pentru 13 septembrie 2021, ceea ce înseamnă că invitațiile pot apărea de marți, 7 septembrie,  iar Apple va organiza mai multe evenimente în acea perioadă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI