Daniela Crudu, prima apariție după ce a născut din nou! Cum arată la nouă zile după ce a ieșit din spital

de: Iulian Ioncea
15 05. 2024

După ce în urmă cu aproximativ un an devenea mamă pentru prima dată, iată că Daniela Crudu nu a stat prea mult pe gânduri și a născut din nou.

Frumoasa vedetă a adus pe lume un băiețel chiar în ziua de Paște, duminică, 05 mai 2024, iar fosta asistentă a lui Dan Capatos și de la „Neatza cu Răzvan & Dani” are acum băiat și fată, așa cum își dorea.

După cum a spus-o chiar Daniela Crudu, ea a vrut ca între cei doi copii ai ei să fie o diferență cât mai mică de vârstă, astfel ei sunt despărțiți de doar un an și patru zile, deoarece fetița s-a născut pe 01 mai 2023!

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu aveam chef de telefoane, că îmi suna mereu”, afirma în umră cu un an Daniela Crudu.

Acum, vedeta a fost mai relaxată și, imediat după ce a născut, a postat în mediul virtual și prima fotografie cu bebelușul ei.

Cum arată Daniela Crudu după ce a născut

„Duminică, 05.05.2024, s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu”, a scris Daniela Crudu pe Instagram, la story.

Iar cu puțin timp înainte de a naște pentru a doua oară, fosta asistentă TV își anunțase fanii din mediul online cum îl va chema pe băiețelul ei.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă”, spunea Daniela Crudu.

Acum, la nouă zile după ce a născut, frumoasa brunetă a postat tot la story pe Instagram o nouă fotografie cu micuțul ei. De această dată, apare și ea în fotografie și se poate vedea cu ochiul liber că Daniela Crudu deja a revenit la forma fizică de invidiat pe care o avea și înainte să rămână gravidă.