Daniela Crudu face furori cu silueta trasă prin inel. Nici nu zici că a născut doi copii, arată mai bine ca niciodată! VIDEO

de: Alex Cazacu
05 06. 2024

În ultimii ani, viața Danielei Crudu s-a schimbat destul de mult, mai ales după ce a devenit mamă. De curând, focoasa brunetă a adus pe lume cel de-al doilea copil și pare să fie mai fericită ca niciodată. Deși a născut de două ori, vedeta încă face senzație cu silueta ei. Fosta asistentă de televiziune arată cum nu se poate mai bine.

Cum arată Daniela Crudu după ce a adus pe lume doi copii

Fără îndoială, Daniela Crudu se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete din showbizul autohton. După cum probabil ați aflat deja, vedeta a devenit mamă pentru a doua oară și pare să fie mai fericită ca niciodată. Împreună cu partenerul ei de viață, Cruduța are un băiat și o fată.

Mulți s-ar fi așteptat ca silueta Danielei să sufere modificări majore după cele două sarcini. Ei bine, realitatea este cu totul și cu totul diferită. Diva a revenit foarte rapid la forme sale inițiale, iar acum arată de-a dreptul senzațional. Fosta asistentă TV este nelipsită de pe rețelele sociale, acolo unde își încântă urmăritorii cu cele mai hot imagini (vezi galeria foto).

Cu cine seamănă fetița Danielei Crudu

În urmă cu ceva timp, Daniela Crudu a făcut o serie de dezvăluiri despre fetița ei. Fosta asistentă de televiziune mărturisea că micuța seamănă leit cu tatăl ei. La momentul respectiv, frumoasa vedetă preciza că speră ca măcar băiețelul să îi semene la trăsături.

„Eu de data asta sper să semene cu mine că seamănă cu el fetița, e leită leită!(…) La ecografie acum se vede tot, mânuțele, forma nasului, tot. Fata, exact cum am văzut-o la ecografie, era la fel la fel ca el.

Mie mi se pare că la naștere seamănă cu mine, dar la buze parcă tot așa cu el seamănă(…) Sunt sigură că o să fie frumos că și fetița este superbă, dar clar cel mai important este să fie sănătos”, mărturisea Daniela Crudu, la o emisiune de televiziune.

Vezi și: Daniela Crudu, prima apariție după ce a născut din nou

Daniela Crudu a născut în prima zi de Paște

Daniela Crudu a adus pe lume cel de-al doilea copil pe 5 mai, chiar în prima zi de Paște. Celebra brunetă a născut un băiețel sănătos, la o maternitate privată din București. Atunci, ea a dat veste cea mare prin intermediul unei postări pe sociale media, acolo unde a publicat și prima poză cu nou-născutul.

„Duminică 5.05.2024, s-a născut chiar ziua de Înviere brunețelul meu”, scria Daniela Crudu, în dreptul imagini cu micuțul. Totodată, vedeta a ținut să-i mulțumească doctoriței care a fost lângă ea în momentul nașterii.

Citește și: Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară chiar în ziua de Paște! Numerologul Adam Stavarache, detalii neaşteptate