Daniel Niculae, război total cu Marius Șumudică, după ce antrenorul a spus că ”era cu carafele de vin pe masă”. ”Opriți clovnul!”

de: Sorin Barbu
11 07. 2023

Război total între Daniel Niculae și Marius Șumudică. Antrenorul a spus despre președintele clubului Rapid că în perioada în care a jucat la Astra Giurgiu stătea cu carafele de vin pe masă, iar oficialul echipei din Giulești l-a ironizat cu un mesaj pe rețelele sociale, postat la miezul nopții.

Conflict dur între Daniel Niculae și Marius Șumudică

Este tot mai clar de ce Marius Șumudică nu a ajuns la Rapid, iar în locul lui a fost preferat Cristiano Bergodi. Unul dintre cei care s-au opus a fost chiar președintele Daniel Niculae. Fostul internațional nu este deloc în relații bune cu „Șumi gol”, un antrenor care a vrut să fie numit la formația din Giulești în această vară, după plecarea lui Adrian Mutu la Neftci Baku. Tensiunile dintre cei doi au ieșit din nou la iveală când Daniel Niculae a postat pe rețelele sociale un mesaj jignitor. „Stagiunea de vară a circului e închisă. Clovnul a evadat! Opriți clovnul!”.

De ce s-a supărat Daniel Niculae pe Marius Șumudică

Riposta lui Daniel Niculae are legătură cu declarațiile lui Marius Șumudică. Cei doi au lucrat la Astra Giurgiu, iar antrenorul a făcut o serie de dezvăluiri în legătura cu respectiva perioadă. Și-a acuzat fostul jucător că nu s-a comportat ca un profesionist.

„Domnul Niculae a asistat la multe meciuri în tribuna a doua când era Pancu antrenor, în Liga 2, și cred că băga bățul prin gard mai mult decât îl bag eu. Îl aveți în studio pe Dani Coman. Împreună l-am adus pe Daniel Niculae la Astra. A intervenit de n ori la mine să încep echipa cu Daniel Niculae, deși eu nu-mi doream, că nu merita să joace.

I-am dat o șansă, dar domnul Niculae probabil s-a supărat, că la ultimul meci, când am pierdut Cupa cu Voluntari, m-am trezit că nu era în lot și că avea carafe de vin pe masă cu un alt jucător, căruia din respect nu îi dau numele. El în seara meciului era cu carafe de vin pe masă cu jucătorii.

Daniel Niculae m-a sunat și mi-a spus să îngropăm securea războiului. Am zis «Bine, Nico, nu e niciun fel de problemă». Mi-a zis că sunt pe listă și că va suna toți antrenorii care sunt pe listă. La 10 minute după l-au anunțat pe domnul Bergodi. Niciun fel de problemă, nu mă deranjează, dar nu veni să spui lucruri neadevărate!”, a tunat Șumudică, la Digi Sport.

Daniel Niculae a fost contestat după mesajul de la miezul nopții de mai mulți suporteri și i s-a cerut din nou demisia. „Nico, tu îl iei la mișto pe Șumi și îți bați joc de noi într-o penibilitate maximă, dar Șumi avea dreptate și te-ai răzbunat pe Șumudică. Peluza Nord o să îți ceară demisia în continuare pentru toate măgăriile”, au reacționat ultrașii prin intermediul paginii „Giulești Nord”.

Sursa Foto: Pixhere.com