Dani Oțil s-a căsătorit azi cu Gabriela Prisăcariu, în mare secret. Ce vedete sunt prezente

de: Iulia Statie
15 05. 2021

Surpriză imensă în showbiz-ul românesc! După ce au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să se căsătorească. Evenimentul emoționant are loc chiar în aceste momente, spre deliciul fanilor. Îmbrăcați rafinat, emoționați și extrem de îndrăgostiți, cei doi au ales să își unească destinele și să meargă mai departe prin viață ca un cuplu căsătorit.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit astăzi! Cine participă la evenimentul emoționant

Chiar înainte de a veni micuțul lor pe lume, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să facă următorul pas în relație și să se căsătorească. Pregătirile la restaurantul pe care îl deține prezentatorul de televiziune au început încă de la ora 10:00, semn că va avea loc un eveniment pe cinste.

Cei doi au vizitat locația dimineață, iar apoi au plecat spre casă pentru a se pregăti. Dani Oțil a ales să poarte pentru evenimentul emoționant o cămașă albă și o pereche de pantaloni într-o nuanță de nude. Între timp, iubita lui a optat pentru o rochie albă, spectaculoasă. Aceasta a strălucit și a decis să le arăte fanilor și inelul pe care îl va purta în momentul în care își va uni destinul cu alesul ei. Vedeta a ales o bijuterie în formă de fluture, masivă.

Inelul purtat de Gabriela Prisăcariu la nunta cu Dani Oțil. Sursă foto: Instagram

Dani Oțil o să fie însoțit de prietenul său, Nicolai Tand. Publicația Spynews a dezvăluit și câteva fotografii cu aceștia, așa că, potrivit jurnaliștilor de acolo, cei doi îndrăgostiți au ajuns înapoi la restaurantul prezentatorului de televiziune pentru a-i bucura pe ceilalți invitați.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, un cuplu de vis. Și-au unit destinele și așteaptă să devină părinți

Doamnele ce vor participa la eveniment s-au îmbrăcat în ținute rafinate, în timp ce domnii au optat pentru costume elegante. Dintre cei ce vor sărbători dragostea celor doi se numără și Carmen Chindriș, vedeta de la Taraful Rudenilor. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au pus la cale un eveniment de pomină pentru a bucura pe toată lumea în timp ce își unesc destinele pentru totdeauna.

Bineînțeles, nu lipsesc nici Răzvan Simion, Ramona Olaru, Florin Ristei și toți colegii ce îi sunt aproape lui Dani Oțil la emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ de la PRO TV. Fanii, pe de altă parte, sunt emoționați și așteaptă să vadă când o să iasă la iveală mai multe informații despre evenimentul celor doi.

Se pare că multe schimbări vor avea loc în viața lui Dani Oțil și a iubitei lui, Gabriela Prisăcariu. Cei doi au decis să se căsătorească după ce au anunțat că vor deveni pentru prima oară părinții unui băiețel. Prezentatorul de televiziune este gata să își formeze o superbă familie și să îi fie alături și la bine și la greu partenerei sale, în timp ce așteaptă ca pe lume să vină bebelușul.