Dani Oțil își caută amantă! Ce vrea să îi facă, neapărat. Anunțul cu care și-a uluit colegii la Neatza

Dani Oțil își caută amantă! Ce vrea să îi facă, neapărat. Anunțul cu care și-a uluit colegii la Neatza
Dani Oțil își caută amantă!

Dani Oțil resimte din plin viața de proaspăt tătic, iar asta o dezvăluie ori de câte ori are ocazia. Astăzi, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani el a dezvăluit că a reușit să doarmă doar două ore pe noapte.

Dani Oțil își caută amantă! Ce vrea să îi facă, neapărat

Dani Oțil este proaspăt tătic și se confruntă cu una dintre primele situații ale acestui nou statut, și anume, lipsa somnului. În glumă, evident, Dani Oțil a spus că ar vrea să se mute din propria casă, iar asta pentru a se putea odihni așa cum o făcea odată.

”Nu am cont pe La jumate, că aveam un copil de pus. Sunt rupt! Îmi caut amantă, dar nu una cu care să fac amor, ci care să mă lase să dorm. De preferat ar fi una peste 62 de ani, care să îmi fac doar clătite”, a declarat azi Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, despre prima noapte petrecută cu bebelușul acasă

În acest weekend, Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, și-au scos pentru prima dată bebelușul la plimbare. Cei doi s-au confruntat însă cu reacții diverse din partea fanilor lor, care criticau decizia cuplului de a scoate bebelușul afară, la doar câteva zile de la naștere.

”Am de zece zile bebeluș și mi-am dat seama ca există mulți ”specialiști” în neonatologie pe rețelele de socializare. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară? Că cică e prea devreme.

Cică 2-3 luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima dată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o fană în loc să îi scrie prietenei ei că ia uite-o și p-asta scoate copilul așa devreme afară, i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a zis Dani Oțil în ediția de ieri a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Tot Dani Oțil a vorbit și despre prima noapte petrecută cu bebelușul acasă. Amintim că Gabriela Prisăcariu a născut pe data de 11 septembrie, iar la câteva ore de la naștere, celebrul prezentator i-a dedicat și o emoționantă scrisoare fiului său.

”Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți. S-a tras de ț**ă, s-a pleoșcăit, nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru”, a fost mesajul postat de Dani Oțil pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI