Dani Oțil, glumă în direct despre Lidia Buble la Neatza. Răzvan Simion a fost jenat după replica asta

Dani Oțil, glumă în direct despre Lidia Buble la Neatza. Răzvan Simion a fost jenat după replica asta
Dani Otil, gluma in direct despre Lidia Buble la Neatza. Razvan Simion a fost jenat dupa replica asta

Lidia Buble de la „Asia Express” și Răzvan Simion nu mai sunt împreună de ceva timp, dar asta nu înseamnă că Dani Oțil nu poate face glume pe seama celor doi. Ce a putut spune celebrul prezentator TV în direct, la Neatza, despre fosta iubită a lui Răzvan. Vedeta s-a jenat după replica asta.

Răzvan Simion s-a schimbat la față după o glumă făcută de Dani Oțil

Dani Oțil a făcut o glumă la adresa Lidiei Buble, concurentă la „Asia Express – Drumul Împăraților”. O discuție banală între Răzvan Simion, Ramona Olaru și Dani Oțil s-a lăsat cu dezvăluiri surprinzătoare despre emisiunea „Asia Express”, Cuza de la „Noaptea târziu” și Lidia Buble. Cine nu a fost încântat de acest moment.

Lidia Buble, luată în vizor de soțul Gabrielei Prisăcariu

Răzvan Simion a părut vizibil jenat de o remarcă făcută de colegul său de platou la adresa fostei sale iubite. Totul a plecat de la concursul-fenomen al Antenei 1, la care participă celebra cântăreață Lidia Buble, dar și Cuza, fostul iubit al Ramonei Olaru.

„Ramona: Ascultă de mine, am fost cel mai aproape de ‘Asia Express’, direct sau indirect (aluzie la Cuza)

Dani: Păi stai, mă, Răzvan a fost în pat cu ‘Asia Express’ (aluzie la Lidia Buble)”

După acest schimb de replici, Răzvan Simion s-a schimbat puțin la față, dând de înțeles că nu a gustat deloc gluma făcută de colegul Dani.

Momente dificile la Asia Express

Lidia Buble participă alături de Estera, sora ei, la „Asia Express – Drumul Împăraților„. Vedeta a dezvăluit că experiența a fost destul de dificilă și extenuantă.

”N-ai cum să știi ce se întâmplă cu adevărat în Asia Express dacă nu ești aici. Ești în momentul ăla acolo și e stresul și ești agitat și ești nedormit, nemâncat, toate pe tine, e totul altfel. Nu vedem autostopul ca fiind un impediment pentru noi pentru că în general reușim să ne facem foarte repede plăcute.

Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei, știi cum ne înțelegem, ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse, se uita la noi cu dispreț, așa.” , a povestit concurenta.

Estera, sora Lidiei Buble, este de aceeași părere. Fanii emisiunii nu văd tot efortul depus de concurenți în timpul unei probe.

”Ce se vede la televizor în 10 minute, poate dura în realitate 7-8 ore de alergat, se stres, de uitat pe hărți. Nu am făcut niciodată autostopul. De când am început să facem autostopul am observat că oamenii sunt foarte speriați de corona.”, a precizat Estera Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI